Ez valóban elpocsékolás lenne?
Hali
Érdekelne valamiről a véleményetek.
Lenne lehetőségem kimenni dolgozni egy jótékonysági szervezettel Afrikába. A szüleim szerint ezzel csak elpocsékolnák 1 évet az életemből, mert nyilván ebből nem fogok meggazdagodni. Talán az angol miatt megérné, hogy sikerülne felfejleszteni, meg szeretek utazni. Szerintetek egy ilyen lehetőség is csak kidobott idő az ablakon?
Amit örömmel csinálsz, az nem elpocsékolt idő
Amúgy meg:
Kapcsolatépítés, nyelvtanulás, egy új kontinens megismerése nem időpocsékolás
Mellesleg baromi jól mutat a cv-ben
Húszonévesen, párkapcsolat nélkül ha örömmel mégy ki, akkor egy tapasztalatnak jó. Harminc fölött, esetleg komoly párkapcsolatban, meg ha itthon van jó karriered, akkor hülyeség.
Mellesleg az angol Gyakorlásához az Egyesült Királyság vagy az USA jobb, mint az Afrikai akcentus.
Attól függ. Tőlem nagyon távol áll ez az egész dolog, szóval nekem az lenne. Ha téged valamilyen aspektusból érdekel, és megvan a terv a fejedben, hogy utána hogyan tovább, akkor menj.
A legfontosabb előnyöket jól összeszedte #1
Szerintem több mint 40 évet dolgozik életében egy ember, nem hiszem hogy 1 éven múlna a karriered.
Ha konkrétan az a célod ezzel juss előre a karrieredben akkor nem ez a legjobb lépés, de ha az a célod hogy segíts másoknak, vagy hogy legyen időd átgondolni az életed akkor szerintem semmi gond nincs ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!