Milyen otthonról végezhető, valóban fizető netes munkák vannak?
Support-os munkák általában ilyenek. Rokonomnak érettségije sincs viszont tud idegen nyelvet, jelentkezett majd fel is vették, bruttó 500-at kap nyelvi bónusszal egy multinál, 100%-ban távmunka.
Viszont szerintem ne napi 1-2 órákat akarj dolgozni, szerintem csak a kérdőív kitöltögetés az ilyen munka csak..
#3 A call center-es munka is oké, a java 100% távmunka és a fizetés sem olyan rossz pláne ha vidékről dolgozol.
Az IT Support egy betanított munka, kb minden amit el tudsz képzelni. Felhívnak vagy chat-elve vagy képet megosztva segítesz emberkéknek dolgokat megoldani a gépükön, pl beállítani az outlook-ot, valamit letölteni, beállítani, felszót segíteni visszaállítani vagy bármi. Nen nagyon kell infós háttér sem, mert mindent betanulsz úgyis.
Helyedben inkább LinkedIn-en próbálkoznék, nem hiszem hogy bárki használ profession-t, mindenhol azt hallani hogy sosem jeleznek ott vissza, míg én pl linkedin-en napokon belül már munkába is álltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!