Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen otthonról végezhető,...

Milyen otthonról végezhető, valóban fizető netes munkák vannak?

Figyelt kérdés
Olyan érdekelne, amihez nem kell túl nagy számítástechnikai tudás. Jelenleg chateléssel foglalkozom (NEM az onlineallas.com-nál), valamint egy alkalmazáshoz gyűjtök a neten infókat. Olyan munka érdekelne, ami nem MLM, kérdőívkitöltés, paid to click meg ilyen baromságok, hanem valódi munka, amiből legalább heti 2-30.000 ft megkereshető napi 1-2 óra időráfordítással.
2022. nov. 9. 07:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Support-os munkák általában ilyenek. Rokonomnak érettségije sincs viszont tud idegen nyelvet, jelentkezett majd fel is vették, bruttó 500-at kap nyelvi bónusszal egy multinál, 100%-ban távmunka.

Viszont szerintem ne napi 1-2 órákat akarj dolgozni, szerintem csak a kérdőív kitöltögetés az ilyen munka csak..

2022. nov. 9. 07:46
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
havi 80, napi 2 ora kepzettseg nelkuli alibi-meloval? hat persze...
2022. nov. 9. 08:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem alibimelókat végzek most sem, viszont napi pár óra időm még lenne, ami alatt nem gondoltam reálisnak többet havi 80-120.000-él. Viszont az első válaszoló válasza érdekes, nekem van érettségim, beszélek 2 nyelven a magyaron kívül, pontosan milyen munka az, amit a rokonod végez? Profession.hu-n jelentkeztem most call centeres munkákra, nem tudom még mi lesz belőle.
2022. nov. 9. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 A call center-es munka is oké, a java 100% távmunka és a fizetés sem olyan rossz pláne ha vidékről dolgozol.

Az IT Support egy betanított munka, kb minden amit el tudsz képzelni. Felhívnak vagy chat-elve vagy képet megosztva segítesz emberkéknek dolgokat megoldani a gépükön, pl beállítani az outlook-ot, valamit letölteni, beállítani, felszót segíteni visszaállítani vagy bármi. Nen nagyon kell infós háttér sem, mert mindent betanulsz úgyis.

Helyedben inkább LinkedIn-en próbálkoznék, nem hiszem hogy bárki használ profession-t, mindenhol azt hallani hogy sosem jeleznek ott vissza, míg én pl linkedin-en napokon belül már munkába is álltam.

2022. nov. 9. 08:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2022. nov. 9. 09:04
 6/7 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
Kb hova valósi vagy? Pest megye vagy vidék?
2022. nov. 10. 04:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Veszprém megye.
2022. nov. 10. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!