Valóban baj az hogy nem járok el otthonról?
Az, hogy baj-e csak attól függ, hogy szeretnél - e embereket magad köré, ha nem akkor nem baj, ha igen, akkor nyitni kell a világ felé.
Egyébként szerintem az introvertaltsag bizonyos mértékben megváltoztatható és ha eleget jársz emberek közé, akkor ez mérséklődni fog, közvetlenebb leszel. Magamból indulok ki, en is egy zarkozottabb ember vagyok, de a munkám során kénytelen voltam emberekkel foglalkozni és rajöttem, hogy ez jó és a társas kapcsolatoktol szebb az élet. Szóval én azt javaslom, hogy csak kezdj el nyitni, nem bánod meg.
Ha nem igényled a disco-, és hasonlót, akkor oké, ne menj. A kisebb társaságot szerintem azért néha jobban ki kellene próbálnod, mert azáltal fejlődik a szociális készségeid, másrészt (nem tudom, hogy tanulsz, vagy más csinálsz, de) a munkahelyi beilleszkedésnél is jobb, ha már van némi ilyen jellegű tapasztalatod, mert a munkahelyeken a magányos farkasokat (akik nem mernek megszólalni) kicsinálják a többiek Mo.-n...
A családod előtt nem kellene elzárkóznod, elvileg a család egy szocializációs szempont szerinti fontos közeg.
A csajozás nem elsődrangú dolog, így ezt talán késleltetheted még, de néha pár mondat azért jó lenne 1-1 nővel, hátha alakul a helyzet magától, és közben tanulsz kommunikációt, kapcsolatokat építesz, érzéseket tapasztalsz.
Ma már nehezen lehet fullremeteként élni, bár a net ebben "segít".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!