Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki mennyi pénzt keresett 2022...

Ki mennyi pénzt keresett 2022 októberében?

Figyelt kérdés
Tehát nem az érdekel hogy mennyit "fogsz" meg mennyit akarsz, hanem ami ténylegesen a bankszámládra került 2022 októberében. Ha vállalkozó vagy akkor a tiszta profit érdekel, NEM a bevétel.

2022. nov. 25. 12:06
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
87%
Mi multinal dolgozók meg bármikor tartunk egy 10 perces szünetet és idejövünk kultúrálódni. :D
2022. dec. 13. 07:22
 52/57 anonim ***** válasza:
31%

Itt mindenki IT-s vagy ha nem, akkor olyan menő vállalkozó aki zsebrevágja az IT-st is!

Persze ezeknek az embereknek a majd' 100%-a a gyakorikerdesek.hun tossza az idejét, mert annyi marad neki még így is hogy milliókat keres nettóban minden áldott hónapban. Milliárdosokkal van tele a gyk. Sőt... nem szimplán milliárdosok ők, hanem pluszban időmilliárdosok is ugye... mert mi más lehetne jobb elfoglaltsága annak, aki minden hónapban a magyar átlagbér 10-szeresét viszi haza, mint a gykn lógni!

2023. febr. 26. 17:10
 53/57 anonim ***** válasza:
80%
52. Valóban, hiszen aki IT-s és emiatt milliós a fizetése, az nem írhat ide a gyakorira, hanem folyton elfoglalt a nap 24 órájában. Mi nem beszélgethetünk, nem szocializálódhatunk, nem adhatunk tanácsot, nem gyűjthetünk barátokat, nem csajozhatunk/pasizhatunk. Ez kizárólag a nettó 200 ezer forint alattiaknak adott szórakozás.
2023. febr. 26. 17:54
 54/57 anonim ***** válasza:

53! Nem erről van szó te is nagyon jól tudod...

Arról van szó h a társadalom 95%-a nem ez a kategória, névtelenül, arctalanul a neten meg pont forditott a helyzet!

Ez azért csak érdekes nem? Vagy te nem érzed így?

2023. febr. 26. 18:07
 55/57 anonim ***** válasza:

Szerintem valóban van egyfajta részrehajlás - mégpedig az, hogy akik ide irkálnak, az azoknak a metszete, akik egyrészt gépen dolgoznak egész nap viszonylag kötetlen munkaidőben (és nem pl. gyárban állnak a szalag mellett vagy tehenet fejnek), és érdekli őket az üzlet, karrier. Nem lehet csodálkozni még azon sem, ha ebben a metszetben felülreprezentáltak az IT-sok és közgazdászok (azaz mindazok, akik gép előtt ücsörögnek egész nap).

A másik torzító tényező, hogy mindig feltűnőbb, ha valaki benyögi, hogy neki 1.2 millió forint a havi fizetése, erre jobban felfigyelünk, mint arra az ötre, aki előtte-utána megírja, hogy neki 450.000.

Arra viszont felfigyeltél, hogy alig van valaki, aki nettó 200 ezret írna?

Az egyetlen statisztikai feltételezésem, hogy ebben a nem random mintavételben a fizetések normáleloszlást követnek olyan ~450.000 forint körüli mediánnal. Csak egyszerűen bicskanyitogatóan hangzik, ha valaki megírja, hogy ő 1 misit keres.

2023. febr. 26. 18:29
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

Ui: még valami. Engem is folyamatosan "kamuznak" itt. Pedig még soha, egyetlen egyszer sem írtam semmilyen kamut. Soha semmit. Az egyetlen szituáció az volt, úgy kb. 10 évvel ezelőtt, amikor egy topicban azt hitték rólam, hogy nő vagyok, én meg rájuk hagytam (mert az még jobban felháborított, hogy egy nőről meg aztán pláne nem feltételezik, hogy van élete és karrierje). Szóval kamuztak itt engem már mindenért -- a fizetésem, a munkahelyem, a végzettségem, doktorim stb. miatt. Szórakoztat amúgy.

DE! Azt figyeltem meg, hogy amikor valaki benyögi itt, hogy ő havi nettó 3 milliót keres, akkor bennem is megszólal a kamu-indikátor. Tök furcsa. Objektíven nézve az én fizetésem is bicskanyitogató az átlag magyar számára (pedig erről tudom, hogy igaz), de amikor valaki még nálam is többet mond be, akkor arról én is egyből érezni vélem, hogy kamu.

Fura dolog az emberi természet.

2023. febr. 26. 18:33
 57/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is torzít hogy a magasabb fizetéssel inkább kérkednek, az alacsonyabbat pedig be sem írják mert szégyellik.
2023. febr. 26. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!