Ki mennyi pénzt keresett 2022 októberében?
Figyelt kérdés
Tehát nem az érdekel hogy mennyit "fogsz" meg mennyit akarsz, hanem ami ténylegesen a bankszámládra került 2022 októberében. Ha vállalkozó vagy akkor a tiszta profit érdekel, NEM a bevétel.2022. nov. 25. 12:06
2/57 anonim válasza:
4-5M között.
Bejött még egy-két aug végi számlázásból a kifizetés, plusz október-december mindig kifizetősebb időszak. A havi átlag 1.5-2M között mozog.
3/57 anonim válasza:
550 a nettó bér, és még kb 100 a megtakarítások kamata, de az nem a bankszámlára jön, hanem csak gyűlik a papírokban. Asszony is kb 400-at keres nettóban.
4/57 anonim válasza:
1.700.000 forintot utaltak át, de van még mozgó prémium amit később kapok meg, azzal együtt kb. 2.200.000 forint az októberi bevételem. Alkalmazott vagyok.
5/57 A kérdező kommentje:
Amúgy mit dolgoztok?
2022. nov. 25. 12:37
7/57 anonim válasza:
Netto 8000 dollar jott a szamlara, ebbol elnegy adoban 800, marad 7200
9/57 anonim válasza:
Én adattudós (data scientist) vagyok nagy multinál. 4-es voltam.
10/57 anonim válasza:
Buta kérdés ez, ezen az oldalon. Itt mindenki milliókat keres ezredmásodpercenként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!