Ki mennyi pénzt keresett 2022 októberében?
Nem mindenki, mint látod. De egyáltalán nem irreálisak a számok, ha jól kevered a kártyáid. Az átlagfizu ebben a threadben eddig 1.2M havi volt, ami 3000 EUR, igazából nem sok.
"Buta kérdés ez, ezen az oldalon. Itt mindenki milliókat keres ezredmásodpercenként"
Informatikus vagyok multinál. Nem hiszem, hogy ritka szakma lenne, szerintem több IT-s dolgozik, mint mondjuk a kiker láncoknál. Csak nálunk a millió feletti fizetés sem ritka, a kiskerben meg igen.
Miért hihetetlen, hogy egy IT-s ennyit keres? Ugyanolyan hétköznapi emberek, mint egy kőműves, villanszerelő, bolti eladó. Csak éppen jól fizetik őket
Nettó 388.550 forint.
Akkor én vagyok a kivétel aki, nem keres milliókat.
Kérdező, kevered a fogalmakat.
Az, hogy mennyi “pénz került a bankszámlára” azaz mennyi volt a bankszámlán a jóváírások összege, nem azonos a gazdálkodó bevételével, jövedelmével, vagy “megkeresett pénzével”
Például van olyan, akinek a munkabérét következő hónapban utalják. Bár következő hónapban kapja a pénzt, de nem következő hónapban kereste meg.
Aztán van, aki hitelt vesz fel. Bár pénz érkezett a bankszámlájára, de az neki se nem bevétel, se nem jövedelem, se nem megkeresett pénz.
Aztán van, aki nem pénzt kap a munkájáért, hanem mondjuk részvényeket. A részvények nem a bankszámlára érkeznek, hanem értékpapírszámlára.
Aztán van, aki ingatlant ad el. A bankszámlájára beérkezik 200 millió forint, de nem ennyit “keresett”, mert közben csökkent is a vagyona egy 200 millió értékű ingatlannal.
Hozhatnék még számtalan példát, ami miatt értelmetlen a pénzforgalmat nézni ha valakinek a jövedelmét vizsgáljuk.
13: és mivel foglalkozol?
Én pl keresek annyit IT-ként, hogy 2 ilyen emberből mint Te csinálok átlag fizetésűt.
(és akkor ugye még nem vettük figyelembe, hogy hol dolgozol, mert az átlagkeresetben csak a legalább 5 főt alkalmazó cégek statisztikái vannak, tehát ha egy 4 fős cégnél vagy, akkor mindegy mennyit keresel, nem vagy benne a statisztikában)
Nem értem, hogy miért kell ilyen kérdést ki írni.
Ez a gyakorikérdések.hu itt mindenki milliókat keres, akkorát hazudoznak itt az emberek, amennyit nem szégyelnek.
Aki milliókat keres az, valahogyan bizonyítsa is be. pl.. egy bérpapírral.
De azt már nem vállalják be. Na ugye, minek hazudozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!