20%-ért váltani?
Szeretem a mostani munkahelyem, egy éve vagyok itt kb. Viszont kerek-perec kimondták, hogy lesz@rják az inflációt, ezzel összefüggésben nem kapunk emelést, illetve jövőre az esedékes tavaszi emelés sem 100% még. Kaptam egy ajánlatot (hasonló multi), kicsit pörgősebb pozi, mint a mostanim, de 20%-al több és van éves bónusz is (a mostani helyemen nincs). Váltanátok?
Ellene szól a job hopping (1 éve sem vagyok még itt), illetve, hogy jó a légkör a mostani helyemen.
Mellette szól, hogy jobb a pozi, több a fizetés és van bónusz is.

"Igen, 3 évre már nagyon kukacosnak kell lenni, hogy job hoppingként titulálja valaki :D"
Ne tudd meg, milyen életrajzokat látok job hopperektől.
A 3 év teljesen rendben van. Ha mondjuk vezető akars lenni, akkor lehet gond, mert a cég ilyen téren szereti, ha alaposan megismered a folyamatokat, beletanulsz a dolgokba, ismered a céget, akkor nem biztos, hogy olyat neveznek ki, aki 3 éve van csak a cégnél, de egyébként átlag alkalmazottaknál a 3-5 év elég gyakori váltási pont.

"...jobb a pozi, több a fizetés és van bónusz is."
Nem kérdés, hogy váltanék. Semmi se szól jelenlegi munkahely mellett, csak a kényelem.

"Szerintem maradj, ha jól érzed magad a helyeden. Vannak pénzben nem megfizethető dolgok."
Miből gondolod, hogy az új helyen nem fogja jól érezni magát, 20%-al többért?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!