20%-ért váltani?
Szeretem a mostani munkahelyem, egy éve vagyok itt kb. Viszont kerek-perec kimondták, hogy lesz@rják az inflációt, ezzel összefüggésben nem kapunk emelést, illetve jövőre az esedékes tavaszi emelés sem 100% még. Kaptam egy ajánlatot (hasonló multi), kicsit pörgősebb pozi, mint a mostanim, de 20%-al több és van éves bónusz is (a mostani helyemen nincs). Váltanátok?
Ellene szól a job hopping (1 éve sem vagyok még itt), illetve, hogy jó a légkör a mostani helyemen.
Mellette szól, hogy jobb a pozi, több a fizetés és van bónusz is.

"Nem, nem merül fel semmi."
"vagy szimplán mindig ugranak a magasabb bérre."
Na itt van a probléma. Nem merül fel, hogy te adj neki magasabb bért. :D

Nemrég voltam hasonló cipőben. Kaptam egy ajánlatot, ami 30%-al magasabb volt a mostani béremnél. Viszont az új hely stresszesebb és pörgősebb lett volna, a mostani meg halál laza, nyugis. Plusz csak jövő évtől vettek volna fel, a jelenlegi helyemen meg esedékes jövőre egy normális emelés, amivel már csak max 10% lett volna a különbség, de lehet, hogy annyi sem.
Emiatt én nem fogadtam el.
De nálad szerintem más a szitu.

"Gyönyörű hozzáállás. :)"
Miért? Mit kellene csinálni? Behívni, az összes job hoppert, 40 percen át hallgatni, hogy őt mennyire nem becsülték meg az előző 4 helyen, ahol 3-6 hónapot töltött, aztán felvenni, ápolni a lelkét, majd megnézni, hogy 3-6 hónap után sírva lelép, hogy őt nem bcsülik meg

#16: Na igen. Én kaptam már olyan kérdést interjún, hogy "ahogy látom az önéletrajzod, minen korábbi munkahelyeden kb 3 évet töltöttél. Akkor ha felveszünk, 3 év múlva számítsunk rá, hogy elköszönsz?"
Szóval ennyit a job hoppingról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!