Aki 30 alatti, nem Pesten született, nem örökölt, de “minden” összejött nekik (lakás/ház, autó, jó fizetés diákhitel nélkül)! Mi a titkuk? Mit tanultak, hogy spóroltak?
6 év tanulás főállás után (online marketing), több 100e forint elégetett tanulópénz, több befuccsolt vállalkozási ötlet, rengeteg álom nélküli éjszaka, amikor azon gondolkodtam, hogy miért nem működik.
Aztán a sok erőfeszítés után összeállt a kép. sokadik vállalkozás már működött és működik a mai napig.
25 éves koromig tanultam és önkénteskedtem, szakmámban fejlődtem. Fogtam egy jó állást ami a szakma csúcsa, csak rosszul fizetett, két évig. Utána kezdtem el a doktorimat egy külföldi egyetemen, és mellette szabadúsztam külföldi kliensekkel. 29 éves koromra évi 10-12M jött be szabadúszásból a kutatás mellett. 31 évesen vettem 30M körül lakást, 33 éves koromra hitelmentes voltam, most 34 vagyok és évi 20M nettó körül van a bevételem.
Szóval tessék tanulni, gyerekek.
My name is tractor
Con tractor (színior)
From dö pajta
Wörking for ön amcsicég
On cickó szisztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!