13/26 anonim válasza:
Menj el önkéntesnek Iványi Gáborhoz.
14/26 anonim válasza:
9# nagyon vicces ha..ha..ha… jó fej vagy ::))👋👋👋👋
15/26 anonim válasza:
A Mc Donald’s ban mindig kell ember.
17/26 anonim válasza:
11 Akkor mi van, ha a kérdező férfi😄
18/26 anonim válasza:
Én nem tudom megérteni ezt a nem értek semmihez szöveget.
Igaz már nem de rengeteg okj-t el lehetett végezni pár hónap alatt. megtanulod az alapokat, a többi pedig munka közben. Én így csináltam meg a cukrászt igaz csak hobbiból de sokan mentek tovább cukikba dolgozni. Ha férfi vagy ezerféle szakmunka van oda mindig kell ember.
Érettségi van? Ha igen akkor meki, lidl, aldi boltokba kasszas, arufeltöltő, kert rendberakas, stb...
19/26 anonim válasza:
És ha nem vesznek fel? A Lidlbe kasszásnak diákokat szeretnek alkalmazni...Szerettem volna dolgozni, de úgy tűnik semmi esélyem sincs...Talán ha elvégzem a kétéves gyógyszertári asszisztensit, akkor kapok állást. De az még két év. Addig is jó lenne valamit dolgozni...A pár hónapos okj-k meg nem érnek semmit. Hogy lehetne egy szakmát pár hónap alatt kitanulni? Én is láttam olyat, hogy gyógyszertári asszisztens tanfolyam online, 8 hónap. Na az szerintem olyan is. Sz@rt sem ér, nem fog az ember érteni a szakmához.
20/26 anonim válasza:
19. Nincs teljesen online gyógyszertári asszisztens tanfolyam, mivel kötelező ledolgozni egy csomó órát közben gyógyszertárban. És van ennek is több fokozata, szakasszisztens stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!