Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multis felmondás éves teljesít...

Multis felmondás éves teljesítményértékelő meetingen?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nincs sok szakmai tapasztalatom, nagyon megbántottak, hülyének érzem magam, és a fölmondáshoz szeretnék tanácsot kérni.

Kontextus:

Váci úti pénzügyi cég, adatokkal dolgozom, nem vagyok adattudós, de a banki business analyst fogalmát kb kimerítem.

Junior vagyok, 2 éve, viszem a junior pozim a junior bérért, és mellé pár hónapja már egy fölmondott medior kollégám poziját is én viszem, emellé még besegítek egy másik csapatba is, szóval viccen kívül 2.2-2.5 ember melóját csinálom az előléptetés és a jobb pénz reményében.

Megneszeltem az éves teljesítményértékelés eredményét, és az 5-ös skálán 1-et akarnak nekem adni, ami valami "neked for

improvement" vagy valami hasonló kifejezés.

Elképesztő dühöt, és elkeseredést érzek, kb a létem kérdőjelezik meg ezzel. Már rég medior kéne legyek, medior bérért, ennyi munka mellett, erre van pofája a Manageremnek egy ilyen értékelést adni?

Van néha hiba a munkámban, és a multis hülye körökön rendszerint elhasalok, nem végzem el időben a kijelölt trainingeket és hasonlók, de 2 desk és heti 60 óra mellett nehéz.

Arra gondoltam, hogy ha a teljesítményértékelésen tényleg ezt a rate-et kapom, azonnal, ott helyben felmondok, nem lesz itt semmi quiet quitting.

2022. nov. 8. 10:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ismerem a szitut, voltam hasonlóban. A tanácsom az, hogy mondj fel, keress jobbat. Most. Én voltam olyan hülye, hogy évekig tűrtem.

Privátban kicsit kifejtem részletesebben.

2022. nov. 8. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!