Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért az én gondomnak kell ez...

Miért az én gondomnak kell ez legyen?

Figyelt kérdés

Felmondtam, és a kollégám egyből azzal jött, h mégis ki fog ide jönni 1000ftért, meg úgyse rúgja ki azokat akikkel gond van( nekik ez mellékállás) mert annyira nincs ember, és ezt ők is tudják.

Megmondtam neked h ide csak nagy rábeszélés,könyörgés árán jön vlki.

Nekem nem jó ami itt megy ezért jövök el.

2022. nov. 7. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megírod még azt is segítségképp, hogy ez a kérdésed milyen szempontból “üzlet és pénzügyek” kategória?
2022. nov. 7. 10:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen. Olyan szempontból hogy tudja h szar és kevés a pénz. De ő mégsem lép,csak háborog meg majdnem számonkéri h h mer elmennni a másik.
2022. nov. 7. 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez inkább emberek kategóriára, mert igazából semmi kérdésed nincs pénzzel kapcsolatban, csak megeresősítést vársz, hogy jaj, mekkora hülye a kollégád.
2022. nov. 7. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Majd a piac beárazza, hogy mennyit ér az ott elvégzett munka, ha meg a volt kollégádnak nem tetszik, ő is felmondhat.

Első körben szerintem a melód egy részét neki fogják lepasszolni, szerintem ezért is akar visszatartani.

2022. nov. 7. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Mivel úgy kezded a kérdést, hogy “miért”, ebből arra lehet következtetni, hogy tudomásul vetted, hogy ez a te gondod, és most ennek az okára vagy kíváncsi.

Nos

Az is lehet, hogy hibás a következtetésed, és nem is a te gondod ez. Erre még nem gondoltál? Ellenőrizd le, hogy milyen megfontolások alapján jutottál a következtetésre, ezek megalapozottak-e. Valamint a logikai lánc helyességét is vizsgáld felül, hogy a megalapozott megfontolások valóban ehhez a következtetéshez kell-e, hogy vezessenek. Ezt a munkát nem végezhetjük el helyetted.

2022. nov. 7. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell aggódni, ennyiért is bármikor találnak másik lecsúszott szerencsétlent aki bagóért fog dolgozni.
2022. nov. 7. 12:17
 7/9 anonim ***** válasza:

"Miért az én gondomnak kell ez legyen?"

Ki mondta, hogy annak kell lennie?

2022. nov. 7. 14:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Mert ahogy elmondta úgy jött le h én miért mondok fel hisz tudom h mennyire nincs ember, milyen a fizu stb..
2022. nov. 7. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Tole kerdezted mar?
2022. nov. 7. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!