Új munkahelyen ezzel lebukhatok? Emiatt kirúgnak vajon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jeleneleg nincs állásom, munkanélküli segélyen vagyok 3 hete. Elkezdtem interjúzni, és fel is vettek egy állásra. Hamarosan mennék beléptetésre, és ugye vinnem kell majd az előző hely kilépő papírjait. A bibi, hogy én azt mondtam interjúkon, hogy még mindig az előző helyemen vagyok, pedig amikor jelentkeztem az állásra már 2 napja nem voltam ott. Nem nagy hazugság szerintem, minden képességem és kvalitásom megvan ehhez a munkához, az interjúkon a feladatokat is mind sikeresen abszolváltam, de nem akartam bevallani, hogy álláskereső vagyok, féltem, hogy ez negatívan fog mutatni engem, és tovább se jutok a következő körökre. Most már bánom, hogy mikor direktbe megkérdezte a HR-es, azt mondtam, hogy még mindig az előző állásomban vagyok. Szerintetek ez ki fog derülni beléptetésnél? Azt tudom, hogy NEM az interjúztató HR-es nő a bérszámfejtő, azt egy másik kolleganő intézi, aki egy interjún sem volt ott.2022. okt. 27. 16:52
2/5 anonim válasza:
Kis cégnél szerintem gáz, de nagy multinál nem hiszem, hogy baj lenne.
3/5 anonim válasza:
Azon a 2 napon nem hiszem hogy problémázni fognak.
5/5 anonim válasza:
Több cégnél dolgoztam már HR osztályon. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez senkit sem fog érdekelni. Egyszerűen add le a papírokat és ne hozd fel a témát.
Mivel már kiválasztottak és felvettek innentől nem számít, a munkád alapján fognak értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!