Érezted már hogy a munkahelyed épít le?
Figyelt kérdés
Amikor észrevetted magadon h pl igénytelenebb lettél vagy " kezdesz elbutulni" amióta ott vagy.2022. okt. 24. 11:52
5/12 anonim válasza:
én azt érzem, hogy pl fél évvel ezelőtt csak úgy csörögtek a telefonok, akárhová adtam be az önéletrajzomat, most munkahelyet keresek megint, és kb senki nem hív vissza
6/12 anonim válasza:
5-ös, a férjem is hasonlóan volt.
Szerencsére talált munkát, de ahhoz képest, hogy két éve pikk-pakk talált melót, sok helyre visszahívták, fel is vették (elment több interjúra), most kb. 1 hónapig vissza sem hívták sehova, aztán még kellett vagy 2 hét, mire végre történt valami és fel is vették.
Pedig sz*rabb melókra is beadta a jelentkezését, hogy amíg nem talál jobbat, bármit elvállal. Megjegyzem, álláshirdetés se nagyon volt, amire jelentkezni lehetett volna.
9/12 anonim válasza:
Igen, napi szinten érzem.
Köszönöm elég volt, 8 év után ott hagytam az Audit.
Elég volt a bolondokházából, aki volt az Audiba sori munkás, az tudja hogy miről beszélek.
10/12 anonim válasza:
Igen....10 éve egyre jobban süllyedek a mélybe érzelmileg. Pedig azóta folyamatosan fejlesztettem magam, de úgy érzem hogy semmi értelme. A munkahelyemen legalábbis bármennyit is tanulnék még, a fizetésem mindig a bérminimum maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!