Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi idő után nem érezted...

Mennyi idő után nem érezted bénának magad a munkahelyeden?

Figyelt kérdés
Új vagyok, 10 napja dolgozom a munkahelyen, minden új, szinte pályakezdő vagyok, sok mindent tudnom kell, sok folyamatot átlátni, nagyon bénának érzem magam. Nem kellene 10 nap után már sokkal többet tudnom? Ezek a kérdések motoszkálnak bennem, félek, hogy kirúgnak.
2013. jún. 28. 20:21
 1/6 anonim válasza:
Én egy hónapja kezdtem és nekem sem volt ezelőtt még munkám. Én is ugyan így érzek és inkább mindent 2x átnézek/átgondolok, hogy ne csináljak több hülyeséget mert bakizásból nem volt hiány :( (am én szállító cégnél vagyok sofőr, de a rendeléseket és az áru csomagolását is nekem kell csinálni.)
2013. jún. 28. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen így vagyok vele én is. Egy hete kezdtem, de akármit is csinálsz hónapok, vagy legfeljebb egy év kell ahhoz, hogy átlásd a dolgokat és komolyan részt tudj vállalni a feladatokban. Én jelenleg semmit sem tudok, hülyének néznek folyamatosan és már a tökük tele van a segítségkérésemmel. Pedig még hosszú ideig ez megy. Amit fősulin tanultam azt itt nem tudom alkalmazni, mert gyakorlatban teljesen mások a dolgok. Egy szót sem értek semmiből, egy feladatot nem tudok ellátni egyedül és csak pislogok mindenen. Szóval nem vagy egyedül, de 10 nap alatt szerintem még a széked sem melegedett be. Tényleg hosszú hónapok kellenek. Ezt szerintem ők is tudják, ők is így kezdték, ha nem felejtették el, hogy ők is voltak pályakezdők.
2013. jún. 28. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
De jó látni, hogy nem vagyok egyedül :) Én csak pár nappal kezdtem korábban, mint te és szintén nagyon butának érzem magam. De ha más is így van ezzel, akkor biztos változni fog minden. Én is attól rettegek, hogy kirúgnak, de szerencsére a főnököm nem ezt sugallja, remélem bele fogok jönni a dolgokba. Biztos te is belejössz, ha én lennék a vezető, biztos, hogy nem pár napot, vagy hetet adnék az új beosztottaknak, inkább több hónapot, hogy legyen idejük belerázódni a dolgokba.
2013. jún. 29. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt az előző munkahelyemen, nagyon izgultam minden nap, gyomorgörcs... De pár hét múlva aztán jöttek nálam újabbak, és amikor kérdeztek valamit a többiektől, de magamban én ugyanazt válaszoltam volna, vagy a kezembe került a munkájuk és felismertem mit hibáztak, akkor nagyon büszke voltam magamra és megnyugodtam kicsit, hogy talán még se vagyok annyira hülye mint amilyennek érzem magam :)

Egyébként ti milyen beosztásban vagytok, mit csináltok?

2013. jún. 30. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt hittem csak én kattogok ennyire ilyen dolgokon,lassan egy éve dolgozom az első munkahelyemen de még mindig nagyon bénának érzem magam mert a többiek mind min. 10 év tapasztalattal rendelkeznek és nagyon okosak :( 10 nap után tuti hogy nem kéne többet tudnod tényleg még be sem melegedhetett a helyed :D ne aggódj emiatt!
2013. júl. 1. 08:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egyébként irodai munkán vagyok. Pályázatokkal foglalkozunk (furcsa többesszámban beszélni, mert én eddig semmit sem csináltam).
2013. júl. 1. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!