Hol dolgozol? Van lehetőség a munkahelyeden Wc-re menni ha kell, vagy étkezni ha éhes vagy? Mire jut időd munka után?
WC-re menni természetesen van.
Konyhánk is van, ha hozok magammal kaját mikróban simán megmelegítem vagy rendelek valamit.
10 - 18 óráig dolgozom. Amire akarom arra jut időm.
Köszönöm a választ.És mi a munkakör?
18 óra után még van időd?Az már elég késő, nem?Ha mondjuk, főzni kell, az még 1-2 óra.Utána meg már hulla az ember.Hobbira, kikapcsolódásra fél óra marad?És akkor mg a családdal is kellene rendesen foglalkozni.
9-17-ig dolgozom, néha tovább.
Akkor megyek ki ebédelni igazából, mikor akarok, természetesen WC-re is mehetek.
Nem panaszkodom, egész jól jut időm élni is, szerencsésnek érzem magam ezzel a munkaidővel, ha az ember délután 5-6 körül végez, az még teljesen jó szerintem.
17-18 óra után még élni?Ilyenkor már rokonhoz, baráthoz sem jó ötlet átmenni, mert ők is már készülnek vacsorázni, pihennének.Szóval, a nap jelentős részét a munka viszi el.
De kicsit elkanyarodtam a kérdéstől...
Hát, aki dolgozik rendesen 8 órában, az sokkal korábban nem szabadul, hacsak nem éjszakai műszakos, de akkor meg nyilván megy aludni utána.
Szóval, ezt meg kell szokni, ez a felnőtt lét, a munka. Munka nélkül nincs pénz, pénz nélkül pedig hiába van szabadidő, nem?
És még örülhet az ember, ha nem kell 12-14 óráznia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!