Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hoygan lesz bármikor is fix...

Hoygan lesz bármikor is fix bejelentett munkahelyem?

Figyelt kérdés

Hiába végeztem 22 évesen el szakmát, meg diplomám is van. Mindig elmegyek állásinterjúkra is sosem engem váalsztanak, lehet többnyire azért mert beszéd hibás vagyok, és nem tudok a másik szemébe nézni.

Kb. 23 éves korom óta voltam több évig munkanélküli meg alkalmi munkavállaló, de se rokon se a szüleim se senki nem segitett mai napig beprotezsálni bárhová is.

A végzettségem egyébként éretségi után elvégeztem ilyen távközlési technikus képzést, mondjuk ezzel nem mentem semmire.

Egyetemi diplomám pedig marketing és logisztika területén van. Angolul viszont csak középfokon beszélek.

Multikhoz sem vettek fel, bár oda nem is nagyon mennék.

Idén leszek 30 éves nemsokára, és sosem volt fix több éven át tartó bejelentett munkaviszonyom. De minél jobban öregszek meg telik az idő mostmár erre fogják ráfogni. NAgyon versenyvilágban élünk munka terén is.

29/f

2022. okt. 17. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

"De minél jobban öregszek meg telik az idő mostmár erre fogják ráfogni."

Csak simán azt mondod, hogy 22 éves vagy. A prostik is ugyanezt csinálják, máshogy nem menne hozzájuk senki.

2022. okt. 17. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
megy a marketing? Akkor indíts marketing tanácsadói vállalkozást. A legtöbb cégnél még az alapok sincsenek meg.
2022. okt. 17. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Amint megtanulsz normális emberek modjára kommunikálni, összeszeded magad, találni fogsz munkahelyet. Emberek többsége már tini korában megtanul beszélni, viselkedni, hogyha neked ez valami miatt elmaradt, be kell pótolni. Hogyha egyedül képtelen vagy változásra, be kell vonni egy szakembert!
2022. okt. 18. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!