Futár munkában azt a nagy "SZABADSÁG" dolgot hogy értitek?
És miért akkora plusz vonzerő hogy ezért képesek egyesek (tudom hogy legtöbb futár másodállasú) otthagyni normális szakmájukat, munkahelyüket, hogy "nekik ezután senki ne pofázzon" és akár főállásban bicajozni esőben, hóban, 40 fokban.
Kiadványtervezéshez kerestünk kollégát, kiderült egy régebbi munkatársamról korábbi munkahelyemről, hogy futárkodik, gondoltam biztosan érdekli hiszen szakmabeli.
Erre ő is hogy így meg úgy a szabadság, meg itt senki nem pofázik neki és ha akar hobbiból majd fotosoppolgat.
Fizetése is több lenne, kellemes irodában, értelmes szellemi munka hiszen ez a szakmája
de nem, jobb neki az eső meg az utca.
Ezt nem tudom felfogni.
# 1
azt mondta amit leírtam
# 3
a kérdés ki van írva, hisz te is rákattintottál mikor elolvastad, de bemásolom ide:
"Futár munkában azt a nagy "SZABADSÁG" dolgot hogy értitek?"
De hat ezt megvalaszolta az ismerosod.
Mi honnan tudjuk hogy erti, aki ezt mondja neked?
# 5
a gyakorin akkor érdemes hozzászólnod egy kérdéshez ha úgy gondolod hogy van érdemleges válaszod a témával kapcsolatban.
pl. ha valaki felteszi a kérdést az autók motorok rovatban hogy miért nem indul az 50-es robogója akkor én nem írom oda hogy "MI HONNAN TUDJUK EZT????"
Érted a gyakori kérdések hogyan működik?
# 8
nagyon egyszerű. Sem ő, sem te nem vagy a kérdés célcsoportja.
Nem nektek szólt.
A lényeg hogy ez itt úgy működik gyakorin, hogy amihez nem tudsz érdemleges választ adni, ahhoz inkább ne szólj hozzá.
De amúgy a kérdés nem az amit leírtál hanem továbbra is ez:
"Futár munkában azt a nagy "SZABADSÁG" dolgot hogy értitek?"
FONTOS!
De mondom nagyon egyszerű, azt felesleges ide beírnod hogy HÁTEZTHONNANTUGGYUKMI???,
A gyakorin ezt ugy csináljuk hogy nem szólunk hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!