Szerintetek havi 700 nettó + céges kocsi + céges telefon jó fizu a mai világban? Mert azt mondják, de én alig jövök ki belőle. Sokan keresnek ennyit?
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 19:18
151/168 A kérdező kommentje:
149-es úgy látszik találtunk valakit aki féltékeny és emiat jelent. Csak azt nem tudom mit jelent :D Mert semmi rossz / sértő nem volt a
kérdésben. De ha nem tetszik ne olvasd :D gondolom te vagy itt az átlagkereső, aki úgy érzi jól él Magyarországon az átlagfizetésével.
2022. dec. 24. 08:29
152/168 anonim válasza:
Nincs ebben semmi irigylésre méltó figyelj nálunk 8 osztályt végzett szaki nem ker a nettó 1,4 Milla alatt:D
153/168 anonim válasza:
Megértem, h nem jössz ki belőle. Én nettó 1,5m keresek és semmire se elég. Még mielőtt valami okos leírja, vezető frontend fejlesztő vagyok, 10 év tapasztalattal. Feleség nettó 900 hoz haza, de minden elmegy egyszerűen. Lehetetlen ennyiből mindent kifizetni.
154/168 anonim válasza:
Összesen 2,1 millió forint mégis hogy nem elég? Mi a p.ára tudjátok elverni? Vagy 5 gyerek van, akit teteni kell, vagy mi a franc?
155/168 anonim válasza:
Nekem se eleg, nettó 4,8 milliót keresek plussz bónuszok, én vagyok az egyik multi vezérigazgatója.
156/168 anonim válasza:
Az átlagbér havi 3 millió forint nettó.
Téged nagyon kizsigerelnek, kérdező.
Éhenhalsz aztán már a zavartól vagy ideges a kommentekben. :( Keress új melóhelyet.
157/168 anonim válasza:
Aki azt mondja, h ez jó fizu, az hazudik. Nagyon kevés ez ma már, te is látod, húsz alig jössz ki belőle. Felmondás!
158/168 A kérdező kommentje:
komoly emelést kaptam szerencsére, nem csak inflációkövetőt, szóval nem mondok fel :) illetve nagyobb kocsit is kapok, csak még várni kell rá fél évet..
2023. jan. 3. 15:44
159/168 anonim válasza:
22: Akkor eltartasz valakit? 2 főre költöd el a 700 000-t?
Azanemmindegy.
Hogy van ennyi szabid? Fizetés nélküli szabi alatt jó hogy nem fizetnek, amíg külföldön és wellnessben vagy.XD
Ha csak évi 7-8 hónapot keresel, még jó, hogy 2 főre ilyen életmódnál többre nem futja.:)
160/168 anonim válasza:
Akkor fél év múlva lefotózod a kocsit és elküldöd nekem priviben a képét kérdező? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!