Szerintetek havi 700 nettó + céges kocsi + céges telefon jó fizu a mai világban? Mert azt mondják, de én alig jövök ki belőle. Sokan keresnek ennyit?
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 19:18
141/168 anonim válasza:
Megint nem sikerült végigolvasni egy bekezdést sem. A hasonló paraméterű 60 m²-esnek hiába "csak" 1,5x annyi a bérleti díja mint a 30 m²-esnek, ha az egyéb költségei biztos, hogy bő 2x akkorák.
Ezt kettős árszabású rezsi idején pláne nem kéne magyarázni.
Én tisztelem azt akinek a párkapcsolatát nem roncsolja szét ha nem hogy egy alvósarok sincs de még rendes konyha se (ilyen az átlagos 30 m² alatti kégli).
Én, pláne hosszú távon, tisztelném annyira a másikat hogy legyen a lakásban legalább 2 szoba, hogy hagyjuk egymást aludni, ha eltérő időben járunk dolgozni, rendes méretű konyha stb. De ez már messzire vezet, részemről lezárva :)
142/168 anonim válasza:
Az a baj az ilyen nagyvonalú számolási (mindegy hogy 1,5 vagy kétszerese), hogy ezekből kijönne, hogy a nettó 700ból roppant kényelmesen meg lehet élni. Főleg, hogy a kérdezőnek nyilván nem kell albérletre költeni, hiszen még olyan lakása is van, amit kiad.
143/168 anonim válasza:
Nettó 700 Magyarországon nyílván átlagon felülinek számít, de ettől függetlenül nem olyan jó.. én jelenleg nettó 560-at keresek (mérnök, 2 év tapasztalat), és alig jövök ki belőle, minden kur.va drága, lehetetlen félretenni. Ha 700-at keresnék az kicsit javítana a helyzetemen, de azzal sem lennék sokkal előlrébb. Kb nettó 1M lenne az igazi előrelépés.
144/168 A kérdező kommentje:
Hát ha most még az üzemanyagot is nekem kellene fizetni, nem tudom mi lenne… Az kb 100e/hó ilyen árakon…
2022. dec. 10. 04:29
145/168 anonim válasza:
Gyenge a fizetések. Azóta sikerült már váltani valami rendes munkaköre ahol nem éhbérért dolgozol?
146/168 A kérdező kommentje:
Nem, de januartol inflacio + 5%-os emelés lesz, szóval az valamennyit segít majd a helyzetemen.
2022. dec. 10. 07:19
147/168 anonim válasza:
Ma már ez semmi pénz. Kenyérre és vízre elég maximum. Jól átvertek ezzel a fizuval, minimum dupla ennyit kéne keresned.
148/168 A kérdező kommentje:
Jövőre meglesz, szóval nem panaszkodom ;) :) Egy kategóriával magasabb céges autót is kapok szerencsére…
2022. dec. 23. 19:47
149/168 anonim válasza:
Jelentve, értelmetlen a kérdés, feleslegesen emeled ki hetente
150/168 anonim válasza:
Mondj fel, gombokert dolgozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!