Szerintetek havi 700 nettó + céges kocsi + céges telefon jó fizu a mai világban? Mert azt mondják, de én alig jövök ki belőle. Sokan keresnek ennyit?
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 19:18
101/168 anonim válasza:
Az a baj a családokkal,hogy sokan nagy összegű kölcsönből imitaljak a nagy jólétet. Kertvarosi új ház, színvonalas autó mindkét szülőnek, medence az udvaron. Aztán ha az egyik elveszti a munkáját másnap már kenyeret sem tudnak venni... Mi egy belvárosi /videk/ nem új tarsashazban lakunk. Mikor volt a lányom szülinapi partija az oda érkező apukák csodálkozva korulneztek a történelmi épület környezet láttán aztán beszéltek, hogy azért nem laknanak ilyen helyen. /Megjegyzem 2 nagyon gazdag család is lakik itt./ Őket kevésbé a külsőségek érdeklik. Sokszor gondolom azt sokaknak a világ pénze sem lenne elég, telhetetlenek és sznobok lettek az emberek. Pedig a boldogságot, elegedettseget nem csak az anyagiak jelenthetik.
102/168 A kérdező kommentje:
Vannak ismerősök Győrben. Soron dolgozó iskola nélküli összeszerelők több éve ott vannak és műszakban dolgoznak havi netto 500-600 + 13. Havi + premium + 400e kafeteria. Mindezt teljesen bejelentve. És ez ott elmondásuk szerint nem számít magas fizetésnek a városban. Iskolai végzettség nélkül! Bocs de akkor miről beszélünk? :D Elhitetik az emberekkel, hogy jó a 300-400e Ft is (vagy annyi se) és kussoljanak be. Meg arra irigykednek aki ennyit keres, hogy örüljön neki, és maradjon csendben. Más cég is ki tudná ezt fizetni, de nem akarja… Audiban szrájkoltak érte.. máshol mit csinálnak? Beletörödnek
2022. okt. 12. 06:53
103/168 anonim válasza:
Dehogy hitettek nálunk a segédmunkások akinek általában 8 általános sincs keresnek nettó 700 körül a szakmunkások olyan nettó 1,5-2 millió körül.
104/168 anonim válasza:
A 700 ezres netzod nem hogy gyenge fizetés inkább az alamizsnát kategória. Sürgősen kapd össze magad!
106/168 A kérdező kommentje:
nem-nem Bruttó ez nettó.. műszakpótlékok ennyire megtolják amiket hivatalosan megkaptnak. Az alabér bruttóban van 500-600 körül.
2022. okt. 12. 14:30
107/168 anonim válasza:
Ahol én vagyok gyár itt az alapbér bruttó 800 ezer plusz 13-14 havi fizu cafetéria, jutalom , nincs olyan dolgozó aki nettó 900 alatt vinne haza, de elégedtlenek vagyunk, a szomszéd gyárban milla fölött nem keres senki.
17/f
108/168 anonim válasza:
Kérdező! Reagáltam a sokadik hülyeségedre de te nem regáltál viossza, ezért leírom nekeed ide újra. Egy minimálbéres a zsebbe kapott pénzzel egybe sem kap nettó 400 ezret közel sem. Biztos vannak kivételek de egy átlag minimálbéres nem visz haza a fekete pénzzel egybe 400 ezret nettóba. Szóval itt borul az elmélet, hogy a minimálbéres átlag fölött visz haza, mert te nettó 400 at írtál de a átlagbér bruttóban van megadva és úgy 500 ezer.
109/168 anonim válasza:
"Ahol én vagyok gyár itt az alapbér bruttó 800 ezer plusz 13-14 havi fizu cafetéria, jutalom , nincs olyan dolgozó aki nettó 900 alatt vinne haza, de elégedtlenek vagyunk, a szomszéd gyárban milla fölött nem keres senki.
17/f"
Jó kis troll. Amerikában egy programozó se keres milla alatt (forintban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!