Szerintetek havi 700 nettó + céges kocsi + céges telefon jó fizu a mai világban? Mert azt mondják, de én alig jövök ki belőle. Sokan keresnek ennyit?
"Az átlagfizunál többet keresnek az emberek, mivel a feketén kifizetett bérek ebben nincsenek benne, és a minimálbéres munkák nagy része ilyen. Lehet, hogy van akinek fáj, mert úgy érzi nettó 400e-rel már többet keres mint az átlag, de ez nagyon-nagyon nem igaz."
Azz akarod mondani, hogy aki minimálbéres az kap annyit mellé zsebbe, hogy 500 ezernél több legyen?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Azz akarod mondani, hogy aki minimálbéres az kap annyit mellé zsebbe, hogy 500 ezernél több legyen?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
Hagyd, nekem is ez volt a reakcióm, tényleg nem tudom, hogy sajnáljam hogy ennyire homolba fugott fejjel van, vagy örüljek, hogy nem tapasztalja meg a szomorú valóságot. Ő is, és aki ide írogat, hogy ez milyen kevés, valszeg egy belpesti benszülött, aki nem hagyta még el a Budapest táblát max repülővel Hawaira kb. Érdekes, hogy a pestiek szerint kamu az átlagbér, mert szerintük jóval többet keresnek. Valahogy a 8 millió vidéki szerint meg szintén kamu az átlagbér, merthogy ki keres ilyen sokat?
Az meg tényleg a tudatlanság magas foka, hogy a kérdező szerint egy minimálbéres fizetést zsebbe kiegészítenek 5 kilóig. Megtudná egy vállalkozónál, körbevezetném nálunk, rengeteg ilyen vállalkozó van, aki az utolsó fillért sajnálja. Itt nemhogy nem zsebbe kap, hanem sokan 8 órás bérért 12 óráznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!