Maradjak vagy váltsak? (lent több infó)
Jelenleg ahol dolgozok: 3 műszak, fixen hétvégézni és éjszakázni is kell néha (havonta 1 hétvége / 1 hét éjszaka ami +40% pénz)
Leendő munkahely ahova mehetnék: 9-17:30 közötti munkaidő (8,5 óra), viszont készenlétben is kell lenni havonta egy hetet este 6-tól reggel 6-ig a normál munkaidő után. Nincs fix éjszakázás, de készenlétben egyedül vagyok - másik helyen minimum ketten.
Pénz: hasonlóan jönnék ki mindkét helyen, az újnál megkapnám azt a pénzt kb. amit a mostanin pótlékokkal.
Nehezemre esik átmenni, mert a jelenlegi munkámat szeretem / néha utálom, és elég sok időt fektettem abba az utóbbi két évben, hogy ott legyek ahol (a top3-ba sztem benne vagyok a 15 létszámú csapatból), de elég sokan mennek el a csapatból, mert a munkánk az utóbbi időben megsokszorozódott. Szóval nem jók a kilátások.
Mindkettő IT cég, SSC, teljesen más terület, tehát az új helyen gyakorlatilag nulláról indulnék megint.
1, Azért nem mindegy a 3muszakozás sem és a fix éjszaka és hvg
2, A készenlét nem jelenti azt h be is kell majd menj
3, Akkor annyira nem lehet jó munkagely ha több munkát kaptok ugyanazért a pénzért.
3 műszaknál minden jobb, de ha te szereted és bírod akkor maradj.
Én speciel el se vállaltam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!