Valaki tud ebben esetleg segíteni?
1 éves a kislanyom. Megfordult a fejemben, hogy 4 órában visszamennék dolgozni.
Mikor még dolgoztam ingaztam, vonattal jártam be, de most ha van rá mód (amit szintén nem tudok), az lenne a legjobb , ha át tudnának rakni ide helybe vagy közelebbi városba esetleg.
Jelenleg GYED-en vagyok, úgy tudom lehet mellette dolgozni, de javítsatok ki, ha tévedek.
Ilyenkor hogy működik az egész pontosan? Véget kell vetni a fizetés nélküli szabadságnak és ha van rá mód mehetek dolgozni az új helyre? Kérhetem a 4 órás foglalkoztatást? Ha eddig 325.000 Ft volt a bruttó bérem, kb mennyire számíthatok 4 órában? Van valami felmondási vedelem?
Hálás köszönet, ha segítesz
Először azt kérdezd meg, hogy át tudnak-e rakni másik telephelyre, és tudnak-e alkalmazni 4 órásban. Ha egyértelműen igen a válasz, csak akkor szakítsd meg a fizetés nélküli szabadságodat, és térj vissza a munkába, ha ez már fix (le van papírozva). A munkába visszatérésedet úgy időzítsd, hogy a felgyűlemlett szabadságokat még 8 órás bérrel kapd meg (vedd ki), ne 4 órással. Tehát a részmunkaidőre váltás időpontja a szabadságod letelte utáni időszaktól induljon.
"Ha eddig 325.000 Ft volt a bruttó bérem, kb mennyire számíthatok 4 órában?"
Nyilván kb. a felére.
"Van valami felmondási vedelem?"
Nincs. A játékszabályok ugyanazok, mint a többi dolgozó esetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!