Miért van, hogy gyakorin mindenkit a linkedinen vadásztak le milliós állásokra? Tényleg mindenki csúcsszuper itt gyakorin vagy csak nagyzolnak mint a másik témában a centiméterekkel?

Szimplán a karrier és pénzügyeknél szerintem felül vannak bizonyos karriertípusok(pl IT hoz kapcsolódó) reprezentálva. Programozás pedig bizony sokat fizet.
És persze vannak olyanok is akiknek jól esik hogy leírhatják a kamukeresetüket

Érdekes, mert én szinte soha nem a linkedinről találtam állást. Néha keresnek meg, de nem a legjobb feltételekkel. Néha olyan cégekbe is belebotlottam, akik csak szórakozásból hívják be az embert, ha rutinos vagy akkor már ráérzel, melyik keres komolyan embert.
Nekem millió nettó feletti munkáim pont, hogy nem a linkedinről jöttek, hanem közvetlenül fejvadász cégekhez regisztráltam.

Mármint IT-ben, vagy egyéb mérnökként, sok év gyakorlattal előfordulnak millió feletti nettók.
A teljes lakosságra vetítve a budapesti átlagkereset kb. nettó 400e Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!