Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van, hogy gyakorin...

Miért van, hogy gyakorin mindenkit a linkedinen vadásztak le milliós állásokra? Tényleg mindenki csúcsszuper itt gyakorin vagy csak nagyzolnak mint a másik témában a centiméterekkel?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
IT ban a nettó millió max közepes fizu, nem nagy eresztés
2022. szept. 30. 22:46
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Szimplán a karrier és pénzügyeknél szerintem felül vannak bizonyos karriertípusok(pl IT hoz kapcsolódó) reprezentálva. Programozás pedig bizony sokat fizet.

És persze vannak olyanok is akiknek jól esik hogy leírhatják a kamukeresetüket

2022. szept. 30. 23:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert én szinte soha nem a linkedinről találtam állást. Néha keresnek meg, de nem a legjobb feltételekkel. Néha olyan cégekbe is belebotlottam, akik csak szórakozásból hívják be az embert, ha rutinos vagy akkor már ráérzel, melyik keres komolyan embert.

Nekem millió nettó feletti munkáim pont, hogy nem a linkedinről jöttek, hanem közvetlenül fejvadász cégekhez regisztráltam.

2023. jún. 6. 07:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Manapság a milliós fizetések átlagosak teljesen Budapesten
2023. jún. 6. 09:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Mármint IT-ben, vagy egyéb mérnökként, sok év gyakorlattal előfordulnak millió feletti nettók.

A teljes lakosságra vetítve a budapesti átlagkereset kb. nettó 400e Ft.

2023. jún. 6. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!