Felmondási idő alatt ha azt mondja a munkáltató hogy menjek másik üzletbe supportra mert betegek lettek mások, de én azt megtagadom akkor milyen következmények lehetnek? Igazából ők rugtak ki csak közös megegyezést írtunk alá
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 15:06
1/12 anonim válasza:
Ezt a munkáltatódtól kérdezd meg... Eleve hamis a felmondás lepapírozása, ezek után bármi történhet...
2/12 anonim válasza:
Amíg tart a felmondási időd, addig ott dolgozol, ahol ők mondják.
Mellesleg: ha ők küldtek el, remélem legalább előnyös volt a közös megegyezéses feltétel.
Mióta dolgoztál ott?
3/12 anonim válasza:
Meg ha nincs is szo vegkielegitesrol, akkor is megkarositottak, ugyanis a munkaltatoi felmondasnal, a felmondasi ido felenek az idejetol kotelesek felmenteni amire persze jar a ber. Tehat a 30napbol 15ot alapbol nem kene dolgoznod, igy meg valoszinuleg mind a 30at ledolgoztatjak(vagyis a 30 naptari nap minden munkanapjat)
4/12 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, amit a #3, buta dolog volt közös megegyezést aláírni
5/12 anonim válasza:
#3 #4 Igen, pont ezért írtam, hogy remélem előnyös közös megegyezés volt. Mert ha pl kapott végkielégítést, akkor épp nem nagy probléma, ha ledolgoztatják mind a 30 napot.
6/12 anonim válasza:
Te is tudod hogy ez nem valoszinu.
7/12 anonim válasza:
Sztem hiba volt ilyet alàìrni
8/12 anonim válasza:
"Amíg tart a felmondási időd, addig ott dolgozol, ahol ők mondják."
Ezt csak megerősíteni tudom.
9/12 anonim válasza:
8, kár a hülyeséget megerősíteni. Felmondási idő alatt is ott kell dolgozzon, ahol a szerződése szerinti munkavégzési hely van
10/12 anonim válasza:
#6 Nekem volt, hogy közös megegyezéssel adtak végkielégítést, pedig igazából ők küldtek el. Nekik nem kellett indokolni a kirúgást, én kaptam egy kis plusz pénzt. Mindenki nyert.
#9 Ja és ha a szerződés úgy szól, akkor kb bárhova ki kell mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!