Miért nem szűri ki a fb az 1fton árult megtévesztő hirdetéseket? Ki felügyeli? Aki 1ftért árul és alatta ott a másik ár, onnan elvből nem veszek.
Nem akarnak árat megadni mert valszeg alkudozás kérdése.
De kotelezo kitölteni az ártot ezert irnak bele 1ft-okat.
Azért írnak bele 1 forintot, hogy a kereső előre hozza őket. Írj be keresésnél minimálárat, 100 vagy 1000 forintot, és akkor ezek nem jelennek meg.
Amúgy gondolkodtam már rajta, hogy megérne a dolog egy próbát, hogy ha 1 forintért hirdetnek valamit, akkor rá lehet-e kéynszeríteni valahogy, hogy adja is oda annyiért.
3. Igen, egy próbapert meg lehetne indítani, de 100%, hogy bukás lenne. Legfeljebb, ha hivatalos kereskedés trükközik ilyen hirdetéssel.
Az adás-vétel két fél egybehangzó akarata alapján jöhet létre. Ha magánszemélyként nem akarom adni egy forintért, akkor senki nem kényszeríthet rá.
Kérdeztem én is hogy melyik az 1 ft, de nem is érti, pedig annyiért írta ki. Leírásban már más ár van.
Úgy vagyok vele hogy ha hülyének néz és át akar vágni, cseleskedik akkor nem is veszek így semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!