Miért van, hogy gyakorin mindenkit a linkedinen vadásztak le milliós állásokra? Tényleg mindenki csúcsszuper itt gyakorin vagy csak nagyzolnak mint a másik témában a centiméterekkel?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 18:45
1/15 anonim 

válasza:

Az enyém akkora, hogy már a csajok is linkedinen keresnek meg.
2/15 anonim 

válasza:

Biztos van ilyen is... ez kb a kisebbik részük. A többségük nagyzoló troll.
3/15 anonim 

válasza:

Engem is szoktak linkedinen levadászni, bár sajnos közel sem milliós fizetésekért...
4/15 anonim 

válasza:

Nem mindenkit, de IT területen ez a legkényelmesebb módja az állás"keresésnek", szóval sokakat.
5/15 anonim 

válasza:

Mert ez igy mukodik. Sajnos az incel prolik ezt nem fogjak sose megtapasztalni :)
6/15 anonim 

válasza:

Nettó milliós álassal még sose vadásztak le, de kaptam már pár ajánlatot.
7/15 anonim 

válasza:

Megkeresnek, ugyan nem millás fizetéssel, csak féllel.
Ha olyan a szakmai tapasztalatod, akkor miért ne találhatnak meg téged, nem feltétlenül kell neked keresni a lehetőséget.
8/15 anonim 

válasza:

2.3br volt eddig a legtobb amit megkeresesnel mondtak, ennel jovla tobbet keresek contractorkent
9/15 anonim 

válasza:

Engem is a LinkedInen keresnek, álláslehetőség miatt is, de mivel 4 éve nem munkaviszonyban dolgozok, nem szoktam vele élni, de szerencsére az ügyfelek is ott keresnek.
10/15 anonim 

válasza:

Profession és hasonló lecsúszott oldalakon még keresve se találtam milliós fölötti állást.
Teljesen le is szoktam róla amikor sokadik interjún ajánlottak minimálbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!