Milyen úton kerültetek a jelenlegi munkahelyetekre?
Vállalkozó voltam, 5 évig dolgoztam főleg egy nagyobb külföldi cégnek, meg ha jött megrendelő, nekik.
Aztán elegem volt a nagy cég hülyeségeiből, a folyamatos látástól mikulásig dolgozásból, abból, hogy nincs hétvége vagy ünnepnap. (Szoftvertesztelés, ügyféleszolgálat, ilyesmi) Elkezdtem teljes munkaidős állást keresni.
Beadtam a jelentkezésem egy céghez, kvázi az esélytelenek nyugalmával (nincs szakirányú képesítésem, csak az 5 év tapasztalatom). Behívtak első interjúra, majd másodikra, majd harmadikra, utána pedig felajánlották az állást, egy héten belül kezdhettem.
Megszakítottam az együttműködést az addigi megrendelőimmel (nyilván a szerződésben meghatározott időket betartva). Majd elkezdtem bejárnidolgozni fix munkaidőben, emberek közé. Két hét múlva jött a covid, azóta is itthonról dolgozom. Azóta már több projekten is dolgoztam, új feladatkörben, magasabb fizetésért. Mellette napi szinten beszélünk online a kollégákkal, és a munkaidő végén kikapcsolom a laptopot, és másnap reggelig rá se nézek. Ja, és még szabadságom is van. :D
Ki volt írva az álláshirdetés.
Jelentkeztem rá, volt elbeszélgetés, aztán telefonon jelezték, hogy engem választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!