Milyen úton kerültetek a jelenlegi munkahelyetekre?
Én az előző munkahelyemre interjún kerültem be. Ott megismerkedtem a sales-essel, aki később jött oda, mint én. Majd úgy alakult, hogy saját vállalkozásba kezdtem.
Kb fél évvel rá megkeresett, hogy ő is saját céget épít és lenne-e kedvem nekik is alvállalkozni. Ebből végül az lett, hogy egy céget építünk. A vállalkozásom megszűntettem, mert a kettő kb ugyanaz volt csak én kicsiben csináltam.
Cég saját honlapján jelentkeztem álláshirdetésre.
Összes munkahelyemre így kerültem be.
#8:
Nem tudom milyen szakterületen dolgozol, keresel munkát, de megosztom én is ezzel kapcsolatban a tapasztalataimat.
Nekem van LinkedIn profilom is és Profession is. LinkedIn-en nem telik el úgy hét, hogy ne keresnének meg állásajánlattal. Profession ugyanez volt, amíg a profilom aktív volt.
Bár tudom, sokan unják már, de ez IT terület, amiről én beszélek.
Még pár éve mikor kerestem munkahelyet, akkor is összeraktam egy normális önéletrajzot. Pár helyre (nem többszáz) elküldtem és voltak is jó interjúim belőle. Onnan már csak mazsolázni kell, hogy hol akarsz dolgozni.
Talán annyit tennék még hozzá, hogy az önéletrajzba nem csak annyit érdemes beleírni, hogy XY Kft.-nél ettől eddig voltál, hanem pozíció illetve pár mondatban a napi munkádat, hogy lássák mit is csináltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!