Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A szakmunkások mitől lettek...

A szakmunkások mitől lettek újabban ekkora urak?

Figyelt kérdés

Némelyikhez úgy kell bejelentkezni mint egy sztár ügyvédhez vagy orvos professzorhoz, és az ár is hasonló.

Közben mondjuk egy festést vagy burkolàst bárki meg tud csinálni akiben van némi érzek, igényesség, értelem.

Nyilván a minőségi munkát meg kell fizetni, meg vannak tényleg komoly szaktudást igénylő feladatok, de sokaknál kicsit nagy a kabát.

2022. szept. 22. 13:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Nem lettek azok.
2022. szept. 22. 13:36
 2/22 anonim ***** válasza:
61%
Tudsz mutatni egy példát erre?
2022. szept. 22. 13:36
 3/22 anonim ***** válasza:
84%

Sok munkájuk van és válogathatnak hogy mit vállalnak el, ennyi.

Amúgy ez nem igaz h bárki meg tudja csinálni. Szépen lerakni csempéket vagy szépen kiglettelni és lefesteni egy falat nem egyszerű.

2022. szept. 22. 13:37
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

Nem igazán értem a kérdésedet, kedves kérdező.

Én már lassan 18 éve dolgozok az építőiparban, de soha nem tartottam magamat úrnak vagy valamiféle atyaúristenek.

Vannak szakemberek, akik csak megválogatják a munkájukat. pl... Ha ki kellene menni-e egy házhoz, ahol vissza kellene tenni 4-5 db csempét, akkor nem fog azonnal oda futni, hogy meg csinálja, mert vannak ennél fontosabb munkái is. pl... Egy egész házat megcsinálni.

Szerinted melyikben van a több pénz? Nyilván hogy egy teljes házban. Ha lesz ideje akkor megcsinálja a kevesebbet is. Hideg és Meleg burkolóként dolgozok, de én sem vállalok el minden munkát. Egyébként meg a jó szakemberre meg, igenis érdemes várni. Nehogy valami kókler csinálja meg, akinek semmilyen tapasztalata nincsen az, adott szakmában. Nem olyan egyszerű a burkolás, mint amilyenek látszik. Hidd el!

Ugyan az mint a diploma, hosszú éveket kell tanulni, mire valaki jó szakembernek mondhatja magát.

2022. szept. 22. 14:00
 5/22 anonim ***** válasza:
74%
Megadod az elerhetoseget egy ilyennek kerlek? Ilyet keresek, de meg nem talaltam.
2022. szept. 22. 14:06
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
Hajrá, ha kell burkolnod meg festened majd, te is megtudod majd legalább csinálni, így sok pénzt spórolsz.
2022. szept. 22. 14:46
 7/22 anonim ***** válasza:
68%
Pont az ilyenek mint te hívják a burkolót, hogy sürgősen ki kellene javítaji 2 csempét a konyhában. Vicc kategória xd.
2022. szept. 22. 17:53
 8/22 anonim ***** válasza:
31%
mert elfogytak, kiutálták őket, az utánpótlást gondosan szétnyavalyogták diplomásék, de mivel még mindig nem tudnak se csempézni, se falat festeni, se gázt szerelni, ezért most sírnak a megmaradt pár utolsó mesternek, hogy mentse meg őket. és mindenkinek szüksége van működő konyhára és folyóvízre, akkor is, ha közben haszontalan értelmiségi kis görcs, aki szidja szegény embereket, mert irigyli hogy rájuk bezzeg szükség is van.
2022. szept. 22. 21:41
 9/22 anonim ***** válasza:
53%
Például villanyszerelőből már túlképzés van de mindegy... és így lesz ez a többi szakmával is. Nem atomfizika amúgy én magamnak burkoltam, tuti nem fizetek ezért, szerintem lakossági szinten a vállalkozóknak nem is éri meg csinálni csak ha vannak jó kapcsolatok nagyobb cégekkel, kivitelezőkkel.
2022. szept. 23. 06:32
 10/22 anonim ***** válasza:
nemsokára egymást fogják ütni a jó szakik is a munkáért, nagy baj lesz és a szakmunkások szívják meg a legjobban
2022. szept. 24. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!