Egyre jobban kezdek elkeseredni, mert hiába küldök be 10 különböző helyre önéletrajzot, szinte semmi. Maximum annyi vissza jelzést kapok, hogy majd értesítjük. Sokszor értetlenül állok a dolgok elé, mert amikor behívanak állásinterjúra megkapom, hogy nincs elég tapaszgalatom és ilyenkor elgondolkodom (hogyan legyen tapasztalatom ha esélyt sem adnak annak megszerzésére)
Nagyon szeretnék már dolgozni ha másnem csak azért, hogy hasznosnak érezzem magam. Egyszerűen nem értem a mai munkáltatókat.
Csak érettségivel nehéz, ha gyár, meki vagy hasonló melót akarsz.
2022. szept. 20. 14:25
2/12 anonim válasza:
Az ok az alábbiak valamelyike (vagy több is) lehet:
- Nincs piacképes képesítésed
- Vacak a CV-d
- Nem a megfelelő helyekre küldöd be a CV-t
- Képet tettél a CV-be és az nagyon előnytelen
2022. szept. 20. 14:32
3/12 anonim válasza:
Attól is függ, hogy az ország mely területén laksz. Ahol kevés a munkalehetőség, ott még piacképes tudással és tapasztalattal sem könnyű. Ha messzebbre ingáznál az sem mindig megoldás, mert a munkaadók nem akarják vállalni az azzal járó plusz terheket ha találnak közelebbről is alkalmas jelöltet.
2022. szept. 20. 14:44
4/12 anonim válasza:
Piacképes szakmával többnyire mindegy, hol vagy, mert homeoffice tudsz dolgozni...
2022. szept. 20. 14:49
5/12 anonim válasza:
Mi a végzettséged?
2022. szept. 20. 14:55
6/12 anonim válasza:
nehéz bizony innen menekülj amíg lehet
2022. szept. 20. 15:19
7/12 anonim válasza:
Üdv a Rezsimben.
2022. szept. 20. 15:25
8/12 anonim válasza:
Aki kitrizálja az nézzen szét vidéken, Szolnokon pl sok komoly meló csak a csókosak kapják, bármennyire hihetetlen, asztalosként vagy jobb szakmákkal már meg lehet keresni nettó 200at is.
2022. szept. 20. 15:48
9/12 anonim válasza:
10?
Pff... Vagy 50 helyre küldtem be az önéletrajzom egy hónap alatt, pedig én piacképes szakmában dolgozom. 3-4 hét után kezdtek megketesni tömegesen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!