2/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Függ attól is, hogy mit csináltál abban a 1.5 évben, meg előtte.
3/13 A kérdező kommentje:
Pihentem,mert elegem lett a sok köcsögből!De sajna most kell valami meló mert fel kopik az állam.
2022. máj. 29. 20:38
4/13 anonim válasza:
Hát ha a pihenést nem untad meg,és csak pénzért mennél dolgozni, mert muszáj, akkor nálam nem lenne esélyed.
5/13 anonim válasza:
4
Mindenki pénzért dolgozik, az, hogy munka öröme, meg szeretek egy csapat része lenni és hasonló közhelyek, mind csak hülyeség.
6/13 anonim válasza:
Neked.
Én még ezért nem vertem szét az egész munkahelyem, mert szeretem a munkámat.
De téged nem vennélek fel. Nincs kedvem korbáccsal állni mögötted egész nap.
7/13 anonim válasza:
6
Nincs harag, rabszolgamunkára nem vágyom, azt csinálják az ökrök.
8/13 anonim válasza:
Akkor mik a terveid most a munkakeresésénél?
Gondolom, számodra csak rabszolgamunka létezik.
Bár... van olyan munka, hogy félévente kell felmászni 600 m magasra, és kicserélni egy villanykörtét.
Nagyon jól fizetik, csak néha bele lehet halni.
Nem rabszolgamunka.
9/13 anonim válasza:
Tombol a munkaerőhiány ,akarom mondani a rabszolgaerő hiány.
10/13 anonim válasza:
300-400 jelentkezést tuti be kell adnod, de nem lehetetlen szerintem. Nekem is volt 1 éves kihagyásom, én aktívan kerestem azalatt az idő alatt is, csak egyszerűen nem vett fel senki. Azóta sínen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!