Hogyan tegyem sikeressé a YouTube csatornámat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 éve kezdtem el videózni , de kifogytam az ötletekből. Csináltam sok videóta felkapott kategóriákból de azt sem nézte meg senki. Az én csatornám egy gaming csatorna, 180+ felíratkozóval. Volt egy nagyobb kihagyásom, és azóta nem néz senki. Valaki esetleg tud ötleteket, milyen videókat csináljak a követőimnek?2021. jan. 7. 13:37
1/5 anonim válasza:
Tele van ilyen szrokkal a yt, felesleges vele vergődni
2/5 anonim válasza:
1.: A legújabb játékok.
2.: 4K!!!
3.: Online meccsek nagy videósokkal.
4.: Pénzes reklám. Azaz, fizetni nagy videósnak, hogy megemlítsen, játsszon veled.
5.: Rage videók.
3/5 anonim válasza:
Szerintem valami újat kell kitalálnod. Mármint jobban fogalmazva valami frisset. (Ugyebár teljesen újat nem igazán lehet kitalálni már :D)
Szóval gondolkozz és készíts olyan tartalmat amivel nincs tele a youtube minden része! Akkor egyszercsak felkapják a csatornád.
4/5 anonim válasza:
Ne ragadj le egy temanal, legyen valtozatos a csatorna,mint te.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2021. jan. 10. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!