Nehéz úgy munkát találni, hogy az ember levelezőre jár?
Van pár pénteki alkalom, amikor be kell menni.
Én beleírtam az önéletrajzomba. Mert gondolom úgyis meg kell beszélni a munkáltatóval, hogy tudja előre, hogy x napokon nekem suliba kell menni.
én most fogok kezdeni egy alapképzést munka mellett, de őszintén...már eleve az, hogy munka mellett hogy tudja az ember megoldani a tanulást az is stresszes, nemhogy az órákra mászkálás. Engem mindenki bíztatott , hogy nyugodtan jelentkezzek, meg hogy kérjem majd a kedvezményes tanrendet, de már most elment a kedvem az egésztől. Az én munkahelyem sem örül pl, hogy egyetemre jelentkeztem.
Nyilván annyit mondtak, hogy rendben az én dolgom, de oldjam meg mert szabit nem kapok akármikor. (ez eddig is így volt)
Amúgy szeretem a munkahelyem, mert nagyon jó a csapat, de tény hogy nálunk még azt is nehéz megoldani ha hirtelen lebetegszik valaki, nemhogy a sima szabadnapokat amiket kedvtelésből veszünk ki.
Nekem annyival könnyebb dolgom van , hogy stabil munkahelyem van, de biztos vagyok benne, hogy munkát találni így , hogy levelezőre jársz nem olyan egyszerű.
Amúgy én őszintén nem tudom, hogy mások hogy csinálják munka meg gyerek mellett...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!