Nehéz úgy munkát találni, hogy az ember levelezőre jár?
mondjuk az igaz, de lehet hogy élőben nagyon szimpatikus lennél nekik. Amúgy jó lenne ha az egyetemeken jobban elterjedne a távoktatás olyan szakokon ahol lehetséges, mert rengetegen vannak úgy, hogy nagyon szeretnének bejárni órára , de egyszerűen nem tudják megengedni maguknak hogy ne dolgozzanak..:(
Én anno amikor bejött ez az egész pandémia nagyon reménykedtem, hogy most majd változni fog kicsit az oktatási rendszer illetve az internet adta lehetőségekkel a felesleges konferenciákra való utazgatások lecsökkenek a munkahelyeken vagy hogy a home office jobban elterjed, de úgy veszem észre, hogy egyáltalán nem változott semmi.
Nehezen, de találtam. Volt egyébként olyan HR-es, aki megmondta, hogy azért nem vesznek fel, mert szerintük nem lehet ezt összeegyeztetni a munkával, meg nem akarnak ezzel bajlódni, hogy nekem x napokra szabadság kell suli, vizsga meg ilyenek miatt.
Az egyetem jól megy, szeretem. Azt bánom, hogy érettségi után nem egyből ide jöttem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!