Mennyire nehéz olyan munkát találni különösebb végzettség nélkül(érettségivel), amivel legalább nettó 200-230-at megkapok?
Figyelt kérdés
Vidéki megyeszékhelyen.2022. márc. 27. 16:02
1/13 anonim válasza:
Ha ez segít, akkor menj valamelyik bevásárló diszkont taktárába dolgozni, ott simán kapsz 300-at havonta. Lehet van amelyik szállást is ad.
2/13 anonim válasza:
"Tanulni büdös volt, de a jó pénz az kéne mi?"
200-230 neked hol jó pénz bástya? 😂😂😂
3/13 anonim válasza:
Amúgy helyfüggő de sok helyen nehéz. Örülhetsz ha garantált bérminimummal kiszúrják valahol a szemed. Max az ilyen nagyon gálya gyárakba ami valami komolyabb cég, ott lehet ennyi esetleg kihozni, pótlékokkal.
4/13 anonim válasza:
Soproni vagyok. Sokan költöznek ide keletről mert a 150 nettos alföldi meló ugyanabban a munkakörben Ausztriában 1500 eurót fizet. Meg is értem őket.
5/13 anonim válasza:
Állam szféránál is könnyű ilyet találni. Átképezni magad.
Rendvédelem, Honvédelem, Máv, Stb.
6/13 anonim válasza:
Szerintem te csak troll vagy, szóval ha nem bánod nem állok le tovább vitázni.
7/13 anonim válasza:
Amikor a tanárok diplomával nettó 172 ezret kapnak, akkor neked mire fel kéne 200-230 ezret adni?
9/13 anonim válasza:
építkezésen milliós bérek vannak vagy fodrász
10/13 anonim válasza:
11: Ha az ember vállalkozó, legalább kis katás, akkor szezonban egy misit simán hazavihet pl: burkolással, köműves vagy ácsmunkával.
Azonban alkalmazottként 400 felett nem igen szeretnek adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!