Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit tudok keresni Veszprém...

Mennyit tudok keresni Veszprém, Győr-Moson-Sopron megyében végzettség szaktudás nélkül?

Figyelt kérdés
Gyári munkára gondolok vagy hasonló. Tapasztalatom nincsen sok. Angliában dolgozok 3 éve, összeszerelés, csiszolás stb. Ezzel megtudtam keresni 500-at, utóbbi pár hónapban 650 ezret. Csak volt egy balesetem és egy ideig nem tudok dolgozni. Haza fogok menni de nem tudom hova állhatnék el dolgozni és hol találnék jó munkahelyet. Gondolom nem fogom azt megkeresni amit itt de 100 ezerért sem szeretnék Elállni dolgozni. Egyébként Pápai lakos vagyok, a közelben lenne jó. Hallottam valaki busszal jár mondjuk Győrbe. Motor megvásárlása is az eszembe jutott. Köszönöm szépen a válaszokat.

2021. szept. 1. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
bruttó 200-350 gyári munkákra
2021. szept. 1. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Pótlékokkal akár többet is. Én anno 2011 körül dolgoztam az smr-ben Mosonszolnokon, már akkor is volt olyan hónap, nettó 140-160 ezer között kerestem minőségellenőrként.
2021. szept. 3. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Minimálbér vagy annál kicsit több.
2021. szept. 4. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Győrben tudok állást mondani, ha érdekel?!

320.000 bruttó ha letelik a próba idő fel emelik, hogy mennyire az sok mindentől függ.

1 műszakos munkarend és túlórákat , nagyon jól ki fizetik.

2021. szept. 4. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Az engem is érdekel.

2021. szept. 4. 11:20
 6/8 anonim ***** válasza:
aqua form kft
2021. szept. 4. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha valakit érdekel írjon, és le írom részletesebben is.
2021. szept. 4. 11:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az remek lenne!

Rám írnál privátban?

2021. szept. 4. 13:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!