Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen home office munkát...

Milyen home office munkát lehet végezni, végzettség nélkül?

Figyelt kérdés
Egészségügyi okok miatt sajnos már nem tudok lábra állni, 7 éve voltam kereskedelemben és ott kellett hagynom a munkám. Viszont pénz még mindig kellene, szellemileg meg a toppon vagyok, hisz csak 32 éves vagyok és szeretnék valami home office munkát keresni, de mindenhova diplomát és több éves tapasztalatot keresnek. Esetleg valaki tud valamilyen tanácsot adni benne?
2021. júl. 6. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha vegzettseg nelkul lehetne HO-ban dolgozni, akkor a fel orszag otthonrol dolgozna.
2021. júl. 6. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:

"Esetleg valaki tud valamilyen tanácsot adni benne?"

SZerezz diplomét, és több éves tapasztalatot. Ez minden álláshoz kell, ami mome officeból végezehtő (vagy ha a papír nem is kell, a tudás és tapasztalat mindenképp). Betanított munkát nem fogsz találni HO-ból. SZóval vagy tanulsz, vagy vállakozást indítasz, vagy nem HO-ból dolgozol. Más lehetőség nincs.

2021. júl. 6. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

próbáld meg az adatrögzítést, egyéb admin melókat.

netto b/*romság hogy mindenhez diploma kell.

Kérdezzetek csak meg 2-3 diplomás embert a szakmájában dolgozik, e és mennyiért is?

Lassan nem is magyarország leszünk, hanem diplomaország.

Mert akinek van diplomája semmibe nézi azt akinek nincs.

Aztán a csöpögő csapot, meg a foltos falat az ilyennek hisztizik ha 2 hónapra csinálják meg 20 eFt / óra netto áron ha ha ha :D

2021. júl. 6. 16:16
 4/8 A kérdező kommentje:
De nem fogok tudni egyetemre bejárni. Amit meg a kapok a rokkantságomért, azzal nem megyek semmire :(
2021. júl. 6. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyéni tanrendet lehet kérni egyetemen és a távoktatás is megoldható szerintem.
2021. júl. 6. 20:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor ennek utánanézek.
2021. júl. 7. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:
#3: Most egy otthonról, rokkantként!!! végezehtő munkáról volt szó, nem tudom a festő meg a vízszerelő hogy jön ide.
2021. júl. 7. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Tanulni. Végzettség nélkül senki se vagy. Tanulhatsz bárhol, képezhated magad autodidakta módon pl etikus hekkenek, vmilyen tanácsadónak; de vagy certificate kell, vagy nagyon komoly tudás, amit bizonyítani is tudni kell pl referenciákkal.
2021. júl. 24. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!