Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire nehéz munkát találni...

Mennyire nehéz munkát találni Németországban diplomával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Németországban szeretnék szerencsét próbálni. 24 éves vagyok, 3 év gyakornoki, és másfél évnyi teljes állásban eltöltött munkahelyi tapasztalattal, Supply Chain Finance Analyst pozícióban. Pénzügy és számvitel BSC diplomám van. Angolul felsőfokon beszélek, multinál dolgozom jelenleg is, viszont németül nem tudok egyelőre.

Van esélyem ígyis ebben elhelyezkedni Németországban? Van valakinek tapasztalata ezzel? Melyik városokban vannak jobb esélyeim?

2022. ápr. 4. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Miert vennenek fel ilyen munkara valakit aki nem beszel németül? Vagy szerinted Nemetorszagban senkinek nincs hozzad hasonló vegzettsege? Raadasul egy szaros alapszakos diplonaval?? Nemetorszagban nem ilyenekbol van hiany hanem aljamunkasbol.
2022. ápr. 4. 08:43
 2/10 A kérdező kommentje:

keep calm dude :) csak érdeklődtem. nem a mellemet jöttem ide verni, hogy milyen király vagyok.

ha ezzel nulla az esélyem, akkor természetesen meghallgatva az ember hozzászólását, illetve tanácsát, továbbképzem magam. ennyi.

azért had legyen már meg a jogom, hogy a kérdést feltegyem :)

2022. ápr. 4. 08:52
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Nem azt mondtam hogy 0, de nem ertem ha angolul beszelsz miert Nemetorszag a cel ahop nem beszeled a nyelvet? Miert nem olyan helyre mesz ahol angol a hivatalis nyelv? Pl Malta?
2022. ápr. 4. 09:18
 4/10 A kérdező kommentje:

Alapvetően nyilván szívesen mennék mondjuk Angliába, de a Brexit miatt elképzelhető, hogy még nehezebb kijutni.

Németország munkakultúrája, és alapvetően kultúrálisan is közelebb áll a magyarokhoz, plusz voltam Németországban és Máltán is, és nekem Németország egyszerűen szimpatikusabb :)

Egyébként hollandiába, vagy dániába mennék még örömmel, arra is kibővíthetjük a kérdést.

2022. ápr. 4. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Oke,akkor tanulj nyelvet.

Ukbe a tanulatlan, nyelvet nem beszelo,kepzetleneknek lehetetlen kijutni. Nem a kepzett,nyelvet beszelonek.

Malta mellett szol a kedvezo adozas, csak mondom. Amugy az egyik legelhetobb orszag, modern, jó idő stb. En biztos inkabb oda mennek de te tudod.

2022. ápr. 4. 09:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Német nyelvtudàs nélkül is lehet munkàt talàlni Németorszàgban. Ahol én dolgozom ott pl. az angol a fő nyelv (amiben meg én vagyok kezdő) és sokan egyàltalàn nem vagy alig beszélnek németül. Konferenciàra (is) elég nekik az angol is.
2022. ápr. 5. 11:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez most lehet, hogy hatalmas szerencse, de találtam munkát :) 1 hónap múlva költözök.
2022. ápr. 6. 10:52
 8/10 anonim válasza:
Gratulálok! Megkérdezhetem milyen cégnél találtál munkát? Én is Németországba szeretnék majd menni:)
2022. máj. 15. 23:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Egy kisebb startuphoz kerültem be :)
2022. máj. 16. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha még valakit érdekel, Svédországba nagyon jól lehet boldogulni angolul és biztosítanak ingyenes svéd oktatást. Én is ide jöttem PSZ diploma után
2022. máj. 20. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!