Mennyire nehéz munkát találni Németországban diplomával?
Sziasztok!
Németországban szeretnék szerencsét próbálni. 24 éves vagyok, 3 év gyakornoki, és másfél évnyi teljes állásban eltöltött munkahelyi tapasztalattal, Supply Chain Finance Analyst pozícióban. Pénzügy és számvitel BSC diplomám van. Angolul felsőfokon beszélek, multinál dolgozom jelenleg is, viszont németül nem tudok egyelőre.
Van esélyem ígyis ebben elhelyezkedni Németországban? Van valakinek tapasztalata ezzel? Melyik városokban vannak jobb esélyeim?
keep calm dude :) csak érdeklődtem. nem a mellemet jöttem ide verni, hogy milyen király vagyok.
ha ezzel nulla az esélyem, akkor természetesen meghallgatva az ember hozzászólását, illetve tanácsát, továbbképzem magam. ennyi.
azért had legyen már meg a jogom, hogy a kérdést feltegyem :)
Alapvetően nyilván szívesen mennék mondjuk Angliába, de a Brexit miatt elképzelhető, hogy még nehezebb kijutni.
Németország munkakultúrája, és alapvetően kultúrálisan is közelebb áll a magyarokhoz, plusz voltam Németországban és Máltán is, és nekem Németország egyszerűen szimpatikusabb :)
Egyébként hollandiába, vagy dániába mennék még örömmel, arra is kibővíthetjük a kérdést.
Oke,akkor tanulj nyelvet.
Ukbe a tanulatlan, nyelvet nem beszelo,kepzetleneknek lehetetlen kijutni. Nem a kepzett,nyelvet beszelonek.
Malta mellett szol a kedvezo adozas, csak mondom. Amugy az egyik legelhetobb orszag, modern, jó idő stb. En biztos inkabb oda mennek de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!