Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet keresni diplomával?

Mennyit lehet keresni diplomával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Németországban gazdasági diplomával mennyit lehet keresni?

Köszi a válaszokat előre is !

2020. okt. 16. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Minimálbért.
2020. okt. 16. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól beszélsz németül és van már tapasztalatod, plusz valami jó helyre sikerül bejutnod, akkor biztos vagyok benne hogy nem keresnék rosszul. Számokat én nem tudok mondani, de biztos jobb, mint itthon.
2020. okt. 16. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Hello, én nem tudom, de én csak azt hallottam,hogy tanárként valami egymillió forintnak megfelelőt keres egy ember havonta; húspakolóként hűtőautóba pedig 500 000 Ft-nak megfelelőt.
2020. okt. 16. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
*Ezt Németországról hallottam, hogy ez ottani info
2020. okt. 16. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
53 milliárdot keresek, de csak 950 ezret találok.
2020. okt. 17. 00:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyes válaszolók nagyon poénosak. Köszönöm nekik. Menjetek máshova eszetlenkedni.

Német nyelv B1-es nekem. Angolul lenne az oktatás, ami viszont C1.

Esetleg valaki tud erről valamilyen honlapot linkelni? Vagy tapasztalat is érdekelne. Illetve, hogy egy német diplomát jobban elfogadnak más országokban, mint egy magyart, nem?

Köszönöm a válaszokat!

2020. okt. 17. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!