Nehezetekre esne a kérdésre válaszolni?
Azt sem tudom milyen pozíciók vannak. Még nincs meg a diplomám. Az adóigazgatás szakirányt választottam amivel elvileg a NAV-hoz mehetek és jó lenne tudni mire számíthatok ha oda felvesznek.
Azt megtaláltam, hogy az illetményalapot 7,40-el kell felszorozni kezdő diplomás esetén. Azt viszont nem találtam meg, hogy mennyi a NAV-os illetményalap, és azt sem tudom, hogy ezt most nettóban vagy bruttóban kell érteni?!
Ez engem is erdekelne, mert anno volt egy mernoki allas Budapesten es nekem is 7,4-es szorzo lett volna koztisztviseloi munkaviszonyban. Igen am, de mennyivel kell ezt a szamot megszorozni, mert az baromira nincsen sehol sem feltuntetve es ezt nem ertik meg itt a nagyokosok...
Egy navos mondta, hogy megyen kent is eltero a berezes, ugyhogy vicc a dolog... es kb brutto 400k koruli osszeget jelenthet (talan)
En is orulnek ha valaki valaszolna ertelmesen is, ment a +1 kerdezo! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!