Egy diplomával és egy logisztikai szakmával milyen pozícióban lehet elhelyezkedni kezdőként szakmán belül?
Beszerző, nemzetközi fuvarszervező, raktári csoportvezető, szállítmányozási koordinátor, készletgazdálkodó
Logisztikára kerestem rá, ezeket dobta ki elsőre az állásajánlatokkal...
Milyen diplomád van? Abban akarsz szakmában elhelyezkedni? Milyen logiszitikai "szakmád" van? Az OKJ-s ügyintéző?
Amiket az első ír, nem lennének rosszak, de minimum jó angol kell hozzá. Ha nem beszélsz nyelvet, akkor csak a raktári része marad.
Nyelvszakos bölcsész diplomám van. :/
Igen, az a szakma amit írsz. Az angol megy felsőfokon.
Akkor azokra gyakorlatilag bárhol pályázhatsz, amit az első írt. De szakmai tapasztalat nélkül nem lesz könnyű, pláne most
A papír és az iskola az kevés, mihez van érzéked, mik az erősségeid? f/n?
asszisztenciába gondolkodj szerintem először. Hogy egyáltalán tudd mihez van érzéked, mit bírsz, mennyi a terhelhetőséged valósan, nem álom szinten.
#8: Dehogy felesleges. Ha élő nyelvtudása van, mellette szakirányú végzettsége, akkor az 1-2 év tapasztalat hiányát ezek kompenzálják. (pláne, hogy az egy 1-2 év tapasztalat kb. azt jelenti, hogy legyen némi fogalma a gyakorlatról az elmélet mellett). Annyira gyenge a magyarok nyelvtudása, hogy ez komoly előny. Legalábbis ezen a területen.
Én logisztikában vagyok középvezető. Előbb vennék fel és a főnököm is előbb vett fel kevesebb tapasztalatú embert, ha annak jobb a nyelvtudása, és van valami szakirányú előképzettsége, mint akinek gyenge a nyelvtudása, de valamit csinált már a területen (mert ugye elég gyenge lábakon áll az a tapasztalat, amihez gyenge nyelvtudás is elég volt). Ezen a területen, ha a pályázó személyisége jó, akkor megéri befektetni a szakmai tapasztalat átadásába. Sőt jobban a cég szemléletére szabható a munkavállaló
#2,4,6
9 Középvezetőként már tudhatnád, hogy hiába van nyelvtudása valakinek, ha semmi érzéke hozzá, főleg egy bölcsészbeállítottságú embernek a szakmában.Csak vergődni fog, de nem fog tudni építkezni, és termelni.
Ennyit már illene tudnod középvezetőként a piacról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!