Lehet esélyem gazdasági diplomával, azonban logisztikai szakképesítés nélkül elhelyezkednem beszerzőként, logisztikusként?
A fene sem tudja. Nekem is ilyen a végzettségem, de a tapasztalatom pénzügyi jellegű. Pályáztam ilyen munkát, soha be sem hívtak, fejvadász is megmondta, hogy ne is strapáljam magam.
Ehhez képest egy hr-es csajjal járok németre, és ő most mondta, hogy találtak egy mennyire szuper csajt logisztikusnak, pedig nincs is szakirányú végzettsége. Egy nyelviskolánál volt előtte oktatásszervező, de jaj, mennyire jól tud angolul, milyen jó a kiállása. Én csak pislogtam, hogy hát én is beszélek 2 nyelvet elég jól, egy harmadikat középfokon, és még interjúig sem jutottam soha ilyen helyeken. Most ezen esünk hasra, hogy jól beszél angolul? A diplomások minimum fele jól beszél. Hogy ő hogy jutott be oda?!
Ja, aztán elmondta, hogy bruttó 200.000-at kért. Hát, ez sok mindent megmagyaráz, én mondjuk 15 év munkatapasztalattal már nem megyek el ennyiért.
Kedves 5. válaszadó!
Engem érdekelne a tananyag, el tudod küldeni esetleg? Nagyon köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!