El kellett volna fogadnom a munkát?
Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok. Volt munkahelyem, de másnak kellett a helyem kirúgtak. Elmentem a Boschba interjúzni, úgy akartak felvenni, hogy a párom pihenőnapján kellett volna dolgoznom így felváltva vigyáztunk volna a gyerekre, de a férjemet is látni szerettem volna meg úgy a családot. A férjem összeveszett velem, hogy nem a szeretet ami számít ha nincs mivel a pénztárnál fizetni...
És szerinte én nem akarok dolgozni.
Most haragszik rám :(
2022. aug. 22. 16:05
11/15 anonim válasza:
"243000 ft maradna a számlák után.
Ha nem dolgoznék."
És mennyi maradna hóvégére ebből? Nem gond, ha válogatsz, de addig is meg kell élni valahogy, amíg nincs munkád.
12/15 anonim válasza:
Többet ér egy párkapcsolat, mint egy melóhely. Utóbbit bármikor, előbbit sokkal nehezebb találni. Próbáld meg a másik gyárat, ha soha nem vagy otthon amikor a párod, előbb-utóbb a szomszédlány fog landolni az ágyatokban.
13/15 anonim válasza:
Nagyon igaz, amit az utolsó ír. Ne ostorozd magad, igy döntöttél, próbáld meg a másikat. Te érzed mi a helyes döntés. Szerintem ne engedd hogy beleszóljon. Inkább keress tovább mint rossz helyen időzz.
14/15 anonim válasza:
Ha így állunk hozzá mindig lesz kifogás, hogy az adott munkahely miért nem felel meg.
El kell vállalni átmeneti megoldásként és közben keresni jobbat.
15/15 anonim válasza:
Nem ertek egyet. Ez akkor lenne jó ha a cégeket nem érdekelne hogy hol dolgoztal pl x hónapot. Bár ha kihagyja, az oneletrajzbol az is egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!