Igaza van a sógoromnak, hogy nem kellett volna szilveszterkor vendégeket fogadnom a 3 hónapos baba mellé?
1. Ha csak ennyi volt, azaz nem voltatok hangosak, a pici nem érezte magát rosszul, akkor semmi gond.
2. Ha a férjednek nem volt ellene kifogása, akkor a SÓGORODNAK semmi köze hozzá.
3. Az apóséknak meg a férjed szóljon, hogy ez kettötök ügye, és ne szóljanak bele.
4. Én akkor letettem volna a telefont, amikor a sógor elkezdett hözöngeni - elvégre semmi köze hozzád, nem vagy sem a gyereke, sem a felesége!
Még jó hogy jár ennyi...
Akkor én is szar anya lennék hogy a kereken 3 hós fiamat anyumra hagyva karácsonyi bálra mentem a férjemmel ???
Ugyan már !!!
Viszont én nem vártam volna meg ezzel a férjem..még a telefonban helyretettem volna.
Ki ő neked hogy elítéljen emiatt.főleg ha a férjed is tudott róla
Abban viszont egyetértek az 1-es válaszolóval hogy Te is tudod mi a helyzet,hogy nemtettél rosszat.Azzal mivel leszel előrébb hogy lehordjuk.a sógorod ? Ami mondjuk jogos...de felesleges...
Inkább beszélj a férjeddel,majd közösen a sógoroddal hogy ehhez neki semmi köze...sőt..semmihez sincs köze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!