Igaza van a sógoromnak, hogy nem kellett volna szilveszterkor vendégeket fogadnom a 3 hónapos baba mellé?
Én anyósomra bíztam a 13 hónapos kislányunkat és rokonnál "buliztunk" ahol 4 hónapos baba van. Kis tökmag odáig volt hogy ennyien (6-an összesen, beleértve a szüleit) abajgatják, csikizik, babusgatják, teszik tisztába, altatják. Nem beszélve arról, hogy Anya teljesen kinyílt, öröm volt nézni milyen boldog, hogy vele vagyunk és más is bevállalja a kicsi ringatását. Szerintem ez külön jó is, és a picinek is jó egy kis változatosság, és minden izgalom ellenére 10-kor úgy bealudt hogy csak másnap 7-kor ébredt.
A másik az, hogy a sógorodnak aztán végkép semmi köze, hogy te 1 hogyan szilveszterezel, 2 szerinted ez jó-e a babádnak vagy sem. Ha a helyedben lettem volna, én ugyanígy ünnepeltem volna és ha a sógorom okvetlenkedik, minimum ráb..sztam volna a telefont.
Figyelj... te most már anya vagy, és mint anya határozottnak kell lenned. Nem kislány vagy, akit leszidhatnak a szülők, nem vagy te alárendelve senkinek. Ott a telefonba egyszerűen félbe kellett volna szakítani, és megmondani, hogy elmegy ő a pcsába.
Komolyan.
Felnőtt ember létedre dirigálnak neked. Ne hagyd! A gyermekednek egy határozott felnőtt anya kell, nem egy kislány akit a sarokba zavarnak.
Hajrá!
A sógorod teljesen el van tajolva. Egyrészt mi közé hozzá, másrészt meg ha lenne is joga beledumalni, akkor sem csinaltal semmi rosszat. sőt, nagyon helyes, hogy kikapcsolódsz.
Meg most tegyetek helyre a pasi, mert ha nem teszitek, később minden hülyeséggel meg fog találni titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!