Nálatok a baba (2 éves múlt) is ébren lehet este vagy Őt lefektetitek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 18:12
1/22 anonim válasza:
Akkora zaj van nálunk odakint a petárdáktól, hogy a 3 éves babánk biztos, hogy nem fog tudni elaludni, de mindig le szoktuk fektetni, megpróbáljuk most is, ha nem tud elaludni, úgyis felkel, és kiszalad a szobából.
2/22 anonim válasza:
2-3 éves már régen nem baba,de én igen lefektetem 2,5 éves fiam aludni
3/22 anonim válasza:
Tudom, de nálunk 5 éves koráig baba marad. :D
4/22 anonim válasza:
Nàlunk a 10 hònaposom fennt lesz. baràtok vannak nálunk, ő meg pörög.Karàcsonykor is fenn volt, èjfèl körül befeküdt a jàtèkai közè ês elaludt. Tudjàk ők mikor àlmosak....
5/22 anonim válasza:
Én lefektetném. Neki ez még jó sokáig nem lesz ünnep.
Persze ha a zaj miatt felébred, mesélnék neki.
6/22 anonim válasza:
Én lefektetem aludni a 1,5 éves fiamat.
7/22 anonim válasza:
13 hónapos a lányom (már nem baba!) és természetesen lefektetem aludni a szokott időben.
8/22 anonim válasza:
20 hónaposom már alszik,igaz nagyon durrogtatnak,de én reménykedek,hogy nem ébred meg.
9/22 anonim válasza:
A baba (3 hónapos) alszik. A gyerekek, 3 és 2 évesek ekkora nyüzsgésben, ami beszűrődik úgysem maradnának nyugton, ezért nem is erőltetem.
10/22 anonim válasza:
Mindjárt 2,5 éves a lányom, de már nagyban durmol. Ebéd utáni alváskor keveset aludt a délutánunk pedig mozgalmas volt, tehát elfáradt. Meg amúgy sem lenne tovább ébren, mint szokott, kicsi még ő ahhoz, hogy megértse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!