Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizetésed maximum hány százalé...

Fizetésed maximum hány százalékát költenéd el bejárásra?

Figyelt kérdés

Főleg, ha autóval utazol.

Ha keres valaki nettó 280at, a 40k üzemanyagköltség soknak számít?

2022. aug. 6. 07:55
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Én megnéztem Érdet ami egy köpésre van Bp-től. Tömegközivel 1 óra a bejutás (van benne egy cirka fél órás gyaloglás is) holnap reggeli időpontban, míg kocsival 20 perc.

A cím Érd Visegrádi u. 26 - Bp. Rétköz u. 10.

Szerintem ebben az esetben simán megéri kocsival járni. Azért az a fél órás gyaloglás szélben, esőben, a délutáni 1000 fokban, nem lehet valami csodás...

2022. aug. 7. 07:49
 42/51 anonim ***** válasza:
23%

Ha abban a megnyert plusz időben is pénzt keresel, akkor megérheti. Egyébként pedig pénzkidobásnak gondolom.

Pénzt keresel alatt nem feltétlen olyan munkát értek, amiért pénzt kapsz, hanem pl. lakásfelújitás, amiért nem kell másnak pénzt adni :) Ha hasznosan használod fel az idődet, akkor lehet haszna. Ha telefonozásra, akkor pénzkidobás.

2022. aug. 7. 08:39
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
A plusz időt a 3 éves fiammal töltöm....
2022. aug. 7. 08:50
 44/51 anonim ***** válasza:
44%
Semennyit nem vagyok hajlandó bejárásra költeni. Biciklivel járok, az ingyen van. Kb. 5 évente egyszer kell szervizbe vinni valami miatt, az is kijön párezer forintból.
2022. aug. 7. 09:37
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

42)

"Ha abban a megnyert plusz időben is pénzt keresel, akkor megérheti. Egyébként pedig pénzkidobásnak gondolom."

Nem meggyőzni, vagy veszekedni akarok, mindenkinek megvan a maga igazsága az egyéni élethelyzeteink alapján, ami alapján megértjük a világot, de ha spórolni tudsz napi 2*20 percet, az is kifejezhető anyagiakban.

Annyi idő alatt el tudsz menni kocogni, és futsz 5 km-t.

- lefőzöl holnapra.

- ha a párod is ráér, értelmesen tudtok beszélgetni, lesz időtök

- átnézed a gyerekkel a házit.

- leülsz egy székbe, kanapéba, az ágyba, fotelba, hintaszékbe, és telózol, nevezel, bármi, pihensz

- tanulsz

-dolgozol még egy picit :D

Sok az a napi 40-50 perc, az ilyeneken úszik el az életünk.

2022. aug. 7. 10:26
 46/51 anonim ***** válasza:

#45, igazad van, én a megspórolt idő feleslegesen eltöltésére vagyok "kiakadva".

Tehát valaki vesz autót, hogy spóroljon napi x percet, cserébe ennyivel több időt görgeti a facebookot. Na, ennek nincs értelme.

Viszont hasznos dolgokra fordítani az időt (mint a fentebb említett gyerektéma, edzés, stb.) van értelme abszolút :)

2022. aug. 7. 11:39
 47/51 anonim ***** válasza:
Max 5% még az is sok ha nem fizetik ki.
2022. nov. 28. 19:55
 48/51 anonim ***** válasza:

44 ingyen van az orvos is, ha porckopásod / reumád lesz a jelenlegi +3 fokba bringázástól?

Ha kanyarközbe elcsúszol a tyúxaron azt ki fizeti?

2022. nov. 28. 19:57
 49/51 anonim ***** válasza:

Azért a felkészültebbek megfelelően felöltöznek bringázáshoz..

Én jobban fázom itthon a 19 fokos lakásban, mint 3 fokban a bicajon, mozogva.

2022. nov. 28. 20:11
 50/51 anonim ***** válasza:

Igen? Amikor a képedre fagy az ónos eső akkor is jó neked?

Vagy ha beterítenek a kocsik és zokniig elázol?

2022. nov. 28. 22:13
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!