Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretem a munkam, de keves a...

Szeretem a munkam, de keves a fizetesem, te mit tennétek?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok és szüleimmel élek. Havi netto 240et keresek, ami sajnos nagyon kevés. Felsőfokú műszaki végzettségem van.

Nagyon szeretem a munkát, amit jelenleg csinálok és a kollégákkal is jól kijövök. Viszont ebből a fizetésből nem lehet egyről a kettőre jutni.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Kicsit félel a váltástol, mert az előző munkahelyemre folyamatos gyomorgörcsel jártam be, viszont a mostanit nagyon szeretem.

Félek, hogy megint rossz munkahelyet fognék ki.

2022. aug. 5. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Küldj egy cv-t simán tudok neked normális melót
2022. aug. 5. 17:10
 12/19 anonim ***** válasza:
26 évesen már nem vagy kezdő. Ha még is, csúsztál a sulival vagy később kezdted, az más helyzet. De 1,5-2 év tapasztalattal már lehet pofátlankodni a fizetéssel, feltéve ha van mögötte tartalom. Főleg most, hogy ekkora az infláció, nagyobb cégeknél 10-20%-os generikus emelések vannak. Arra a munkára amire 2022. első félévében 350 eft-ot reálisnak láttál, 450-500-as bérigénnyel lehet pályázni utolsó negyedévben.
2022. aug. 5. 19:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Váltanék, munkaszeretetből nem lesz kaja meg lakás.
2022. aug. 5. 19:47
 14/19 A kérdező kommentje:

Ez a 350ezer bérezés idei összeg.

2 év tapasztalatom van. 1 év gyártás/termelésben és 1 év épületgepészetben. Érettségi után nem mentem egyből egyetemre. Csináltam egy OKJ t és dolgoztam egyetem előtt gépkezelőként, de az nem számít mérnöki tapasztalatnak.

2 év alatt SAP, PPAP,PAPQ-ba volt szerencsém jobban bele latni és dolgozni benne. Valamint autóvezetésből lett rutinom :D

CNC/robot programozás, PLC, pneumatikai ismereteim stb koptak 2 év alatt.

2022. aug. 5. 20:21
 15/19 A kérdező kommentje:

Egy másik gépészmérnök ismerősömnek 5 év tapasztalata van és alig akarták megadni a 400ezret.

Neki is foghíjas volt igaz a tudása azon a területen, ahol most van, de elküldték 2 hetes továbbképzésre és már tud mindent, ami a munkavégzéséhez szükséges.

2022. aug. 5. 20:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés a fizud. Minimum a dupláját kereshetnéd, ha kicsit tökösebb lennél, és nem a kifogásokat keresnéd.
2022. aug. 6. 03:59
 17/19 Senior Séf ***** válasza:
Maradnék. Nincs annál jobb, mint amikor megfizetik azt, amit szeretsz csinálni.
2022. aug. 6. 15:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem anyagilag mindenképpen jobban járnál, ha visszamennél multiba, ennél kb 100 ezerrel többet kapnál kezdésként és több az előrelépési lehetőség. Meg van azért tapasztalatod is, így nem lesz nehéz elhelyezkedni
2022. aug. 7. 10:50
 19/19 A kérdező kommentje:

A multi masszív nyelvtudást kér, ami nekem elég döcögőses megy, mert az egyetem alatt és a legutóbbi munkahelyeimen nem nagyon használtam a nyelvet.

Ezért akarok beíratkozni egy nyelvsuliba.

2022. aug. 7. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!