Szeretem a munkam, de keves a fizetesem, te mit tennétek?
26 éves vagyok és szüleimmel élek. Havi netto 240et keresek, ami sajnos nagyon kevés. Felsőfokú műszaki végzettségem van.
Nagyon szeretem a munkát, amit jelenleg csinálok és a kollégákkal is jól kijövök. Viszont ebből a fizetésből nem lehet egyről a kettőre jutni.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Kicsit félel a váltástol, mert az előző munkahelyemre folyamatos gyomorgörcsel jártam be, viszont a mostanit nagyon szeretem.
Félek, hogy megint rossz munkahelyet fognék ki.
Ez a 350ezer bérezés idei összeg.
2 év tapasztalatom van. 1 év gyártás/termelésben és 1 év épületgepészetben. Érettségi után nem mentem egyből egyetemre. Csináltam egy OKJ t és dolgoztam egyetem előtt gépkezelőként, de az nem számít mérnöki tapasztalatnak.
2 év alatt SAP, PPAP,PAPQ-ba volt szerencsém jobban bele latni és dolgozni benne. Valamint autóvezetésből lett rutinom :D
CNC/robot programozás, PLC, pneumatikai ismereteim stb koptak 2 év alatt.
Egy másik gépészmérnök ismerősömnek 5 év tapasztalata van és alig akarták megadni a 400ezret.
Neki is foghíjas volt igaz a tudása azon a területen, ahol most van, de elküldték 2 hetes továbbképzésre és már tud mindent, ami a munkavégzéséhez szükséges.
A multi masszív nyelvtudást kér, ami nekem elég döcögőses megy, mert az egyetem alatt és a legutóbbi munkahelyeimen nem nagyon használtam a nyelvet.
Ezért akarok beíratkozni egy nyelvsuliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!